Vertraging bij Update ranglijsten en transfermarkt

(07:00 14-04-2024)
Zoals je misschien al hebt gemerkt, ondervinden we soms vertragingen bij het updaten van de ranglijst op maandag. Dit zorgt dan ook voor vertragingen bij de verwerking van verkopen op de transfermarkt.

We kunnen jullie verzekeren dat de programmeurs dit onderzoeken. Tot nu toe zijn hun pogingen om het probleem op te lossen echter niet succesvol geweest.

Om te controleren of de ranglijst is bijgewerkt, kun je op de vlag van je land klikken (bijvoorbeeld in de sectie "WERELD") om de landenpagina te openen en de status van de updates in de rechterbovenhoek te controleren. Als de ranglijstupdate nog niet is voltooid, wordt deze in het rood weergegeven in de 'Volgende updates in dit land'. De status zal op elke landenpagina hetzelfde zijn aangezien het een wereldwijde update betreft. De voortgang van de update is zichtbaar op het tabblad 'Positie op de ranglijsten' op de pagina Hoofd team, waarbij de filter is ingesteld op het huidige seizoen.

Hoewel op de transfermarkt de toewijzing van atleten aan hun nieuwe team vertraging kan oplopen, zal het bieden niet meer mogelijk zijn na de deadline en zal de verkoop na de vertraging correct worden afgerond.

Bedankt voor je geduld terwijl de ontwikkelaars de vertragingen proberen te voorkomen.

Het ontwikkelteam