Seizoen 85 - Release Notes

(08:00 16-04-2022)
1. Volledige transfersgeschiedenis

Tot nu toe werden alleen de transfers van actieve atleten getoond op je transfergeschiedenispagina. Dit gaf je transfer activiteit natuurlijk niet goed weer, daarom hebben we de volgende wijziging doorgevoerd:
Vanaf nu zie je de volledige historie van alle transfers met een transferwaarde van minimaal 1.000. We tonen nu ook het verkoop- of aankoopteam in plaats van de manager in de kolom "Van/Naar".
Helaas zijn er enkele gevallen waarin de gegevens (naam, land) van je ex-atleet verloren zijn gegaan. In deze gevallen zie je een witte vlag en een lege naam. Het is niet mogelijk om deze gegevens terug te halen.


2. Gelijk prijzengeld bij ex-aequo

Als we een gelijkspel hebben in de competitie, dan worden de punten gemiddeld en gelijk verdeeld over alle teams die deel uitmaken van een gelijkspel. Maar helaas gold dat tot nu toe niet voor het prijzengeld. Ook bij andere teamcompetities zoals onofficiële meetings of clubkampioenschappen werd het prijzengeld bij een gelijkspel niet gelijk verdeeld. In plaats daarvan werd willekeurig bepaald welk team het meeste kreeg en welk team het minste prijzengeld kreeg. Bovendien waren de posities in het eindklassement en het prijzengeld, ook op basis van toeval, niet noodzakelijk overeen bij een gelijke stand, wat vaak tot irritaties leidde.

Om deze irritaties in de toekomst te voorkomen, wordt het prijzengeld vanaf nu gemiddeld en gelijk verdeeld in geval van een gelijke stand tussen de teams die deel uitmaken van de gelijke stand. Dit geldt nu voor wedstrijden van de Nationale competitie, de Champions Cup, Nationale Clubkampioenschappen en niet-officiële wedstrijden.

Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar een niet-officiële C-type meeting met positiegerangschikt met 14.400 / 6.000 / 3.600 prijzengeldverdeling. Er zijn 5 deelnemers en het eindresultaat is:

Team A - 50 punten
Team B - 25 punten
Team C - 25 punten
Team D - 25 punten
Team E - 10 punten

In dit geval krijgt team A 14.400, team B, C en D krijgen (6.000 + 3.600 + 0) / 3 = 3.200 elk, en Team E krijgt niets.

Het development-team