Seizoen 85 - Release notes

(08:00 16-04-2022)
1. Gehele transfer-geschiedenis

Totnutoe werden alleen de transfers van actieve atleten getoond op de pagina met transfergeschiedenis. Dit geeft je transfer-activiteit niet juist weer, dus hebben we deze wijziging ingevoerd:
Vanaf nu zul je je volledige transfergeschiedenis zien met een waarde van tenminste 1.000. We laten nu ook het kopende/verkopende team zien, in plaats van de eigenaar, in de kolom “van/naar”. Helaas zijn in sommige gevallen de gegevens van je voormalige atleet kwijt. Dan zul je een witte vlag en geen naam zien. Het is niet mogelijk om deze gegevens terug te halen.

2. Gelijk prijzengeld bij gelijke stand

Als er een gelijkspel is in de competitie, dan wordt het puntenaantal gemiddeld en gelijk verdeeld over alle betrokken teams. Voor het prijzengeld gebeurde dit helaas niet. Ook in andere ploegcompetities (zoals niet-officiële wedstrijden en kampioenschappen) gebeurde dit niet.
Welk team meer, en welk team minder prizjengeld kreeg, werd willekeurig bepaald. Daarnaast kwamen de posities in eindstanden en het bijbehorende prijzengeld ook niet altijd overeen. Dat leidde tot teleurstelling en verwarring bij de betrokken ploegen. Om dat vanaf nu te voorkomen wordt het prijzengeld gemiddeld en gelijk verdeeld over alle betrokken ploegen. Dit geldt voor de competities, de Champions Cup, nationale clubkampioenschappen en overige wedstrijden.
Als voorbeeld kijken we naar een meeting met prijsverdeling C met 14.400/ 6.000/ 3.600 prijzengeld. Met 5 deelnemers en dit eindresultaat:
Team A - 50 punten
Team B - 25 punten
Team C - 25 punten
Team D - 25 punten
Team E - 10 punten

krijgen de ploegen dit prijzengeld:
Team A krijgt 14.000
Team B, C en D krijgen elk (6.000 + 3.600 + 0) / 3 = 3.200
Team E krijgt niets.

Het ontwikkelteam