Seizoen 83 - Release notes

(08:00 27-11-2021)
1. Organisatie-geschiedenis op kandidatuurpagina

We hebben aan de Kandidatuurpagina een tabel toegevoegd die alle officiële meetings toont die je tot nu toe hebt georganiseerd, zodat je nu gemakkelijk kunt zien wanneer je je weer kunt kandidaat stellen.

We hebben ook de vereisten voor de persruimte toegevoegd aan de tabel met de verlichtingsvereisten, zodat je nu de volledige vereisten ziet om je aan te melden voor een bepaald type kampioenschap. Deze tabel is nu ook beschikbaar in de bijlage van de handleiding.


2. Bugfix voor globale inschrijving

Als je geen atleten van een bepaalde specialiteit hebt, liet de oude versie van de Globale inschrijving-pagina je een keuzemenu voor de inzet zien naast een leeg veld voor alle disciplines van die specialiteit. Deze in dit geval nutteloze inzetkeuzes hebben we nu verwijderd, omdat ze ervoor konden zorgen dat bepaalde atleten met de verkeerde inzet deelnamen.


3. Bugfix voor U21 aflossings-uitnodiging

We hebben een bug opgelost waarbij te weinig uitnodigingen voor U21-aflossingen op de Wereld- en Continentale U21-kampioenschappen werden gestuurd. Deze fix was al actief toen de uitnodigingen voor het recentste Wereldkampioenschap U21 werden verstuurd.

Het development-team