Seizoen 81 – Voorbeschouwing

(08:00 30-06-2021)
Hier is een voorproefje van wat we van plan zijn voor de aanstaande release op 11 juli.

De eerste twee ontwikkelingen werden vorig seizoen aangekondigd als potentiële nieuwe features. Meer details hierover vind je in dit nieuwsbericht: Season 80 - Potential New Features

1. Overzicht persoonlijke ranglijst van atleten (alleen Maxitrainer): Dit is goed op weg om voor de seizoenswisseling te worden afgewerkt. Om te voorkomen dat het scherm "te vol" zou zijn met cijfers, hebben we besloten om een ​​extra filter in te voeren, zodat je kunt kiezen of je de ranglijst van het huidige seizoen of de globale (alle seizoenen) wilt zien. Er kan een tweede filter worden toegevoegd om één bepaalde categorie te selecteren, zodat je de klassementen van U21, Junioren of Masters afzonderlijk kunt zien.

2. Markering van trainingsresultaten op de atletenpagina (alleen Maxitrainer)

3. Update van de berekening van de A/B/C-normen, zodat ze de wereldranglijst van het vorige seizoen vertegenwoordigen. Deze cijfers zullen worden gebruikt in een toekomstige ontwikkeling om de discrepantie van supporters tussen loop- en kampnummers aan te pakken.

4. Verbeteringen in de jeugdcompetitie om te voorkomen dat teams meerdere keren in het schema voorkomen. We bekijken ook hoe het systeem de competitie kiest en hoe inactieve teams worden opgeruimd. We zijn van plan om bij elke seizoenswisseling inactieve teams uit de jeugdcompetitie te verwijderen.

5. Interne verbeteringen: PHP-versie is bijgewerkt en er zijn tools toegevoegd voor de maxi-ontwikkelaars.

Het ontwikkelteam