Seizoen 80 - Release Notes

(08:00 02-05-2021)
1. Uitbreidingen

Twee van onze vier onlangs aangekondigde potentiële uitbreidingen gaan nu live, de Trainingskamp-pagina en de Filter op Nationale competitie op de Rankingpagina.


(a) Nieuwe pagina voor trainingskamp

Als je Maxitrainer bent, heb je nu de mogelijkheid om je atleten op een snellere manier naar het trainingskamp te sturen. Op onze nieuwe trainingskamp-pagina wordt elke atleet in het hoofdteam vermeld, inclusief leeftijd, Maxid, vorm en trainingskampkosten. Voor elke atleet die nog niet naar het trainingskamp is geweest, is er een selectievakje. Onderaan de pagina zie je de totale kosten van je selectie. Klik op de knop Verzenden en de geselecteerde atleten worden onmiddellijk naar het trainingskamp gestuurd.


(b) Nationale competitie-filter op rankingpagina

We hebben nu een Nationale competitie-filter toegevoegd aan de rankingpagina. Aan de linkerkant zie je nu een vervolgkeuzemenu waar je het land van de competitie waarin je geïnteresseerd bent kunt selecteren. Zodra je het land hebt geselecteerd en op Zoek klikt, verschijnt er een vervolgkeuzemenu waar je ook de reeks kunt selecteren.


(c) Minimale verlichting voor officiële wedstrijden

Vanaf nu heb je verlichting nodig om je aan te melden voor het houden van officiële wedstrijden. Het minimum aantal kWs is afhankelijk van het type meeting en is terug te vinden in de handleiding.


2. Bugfixing

(a) Stadion-bugs

Als je een volledige overkapping had en een nieuwe uitbreiding had besteld, kwamen de aangekondigde kosten en tijd niet overeen met de kosten en tijd die je daadwerkelijk had toen je aan je uitbreiding begon. Dit is nu opgelost. Als je zo'n foutieve uitbreidingsorder hebt lopen, kun je contact met ons opnemen via het Contact formulier, en wij zullen je order annuleren en geef je je geld terug.

We hebben ook de controle van je order verbeterd. Als je order bijvoorbeeld leidt tot een ongeldige combinatie van zitplaatsen en overkapping, worden de bestelde zitplaatsen aangepast tot het maximaal toegestane aantal.

Als je verlichting en/of een overkapping in het orderformulier invoert, op Vraag om order klikt en vervolgens op Nog een order, onthoudt het systeem nu ook je oorspronkelijke order voor de verlichting en de overkapping.


(b) Aantal officiële wedstrijden in de afgelopen 10 weken

We hebben de berekening verbeterd van het aantal officiële wedstrijden waaraan je atleet heeft deelgenomen. We nemen nu de tijd van de volgende trainingsupdate, trekken 10 weken af ​​en tellen vanaf dat moment de officiële wedstrijden. Op deze manier kan het aantal alleen dalen bij de trainingsupdate. Tijdens de trainingsweek neemt het aantal toe met elke officiële bijeenkomst waarin je atleet begint. Dus, in tegenstelling tot voorheen, kun je direct na de trainingsupdate zien of je atleet voldoende deelneemt aan officiële wedstrijden om een ​​supportersverlies te voorkomen bij de volgende trainingsupdate.


(c) Kleine bugfixes

• We hebben de bug verholpen die de afgelopen 2 seizoenen een verkeerde berekening van de scorepunten veroorzaakte voor bepaalde disciplines.

• Voor de berekening van de toeschouwers in meetings wordt nu het aantal fans van het organiserende team berekend aan het begin van de meeting in plaats van het aantal te gebruiken dat werd berekend bij de laatste financiële update.

• Op de pagina Trainingsresultaten: als een atleet een vaardigheid hoger en lager in dezelfde week heeft, verschijnen deze nu in de verwachte volgorde.

Het development team
Ned, Apolo, Claire_Grube, Guyvandamme, Foxelav, Jorginho