Seizoen 80 - Potentiële nieuwe aanpassingen

(08:00 13-03-2021)
Zoals eerder aangekondigd, evalueert het ontwikkelingsteam verschillende potentiële aanpassingen om Maxithlon te verbeteren. Hoewel er veel dingen zijn die we zouden willen doen, hebben we besloten om een ​​shortlist met items te maken met het volgende in gedachten:

• Onze nieuwe programmeurs de kans geven om vertrouwd te raken met de tools, broncode en database
• Daarom eerst focussen op visuele verbeteringen zonder de gameplay te veranderen
• Dit om bugs te vermijden die de resultaten van het spel zouden kunnen beïnvloeden
• Een aantal nieuwe functies toevoegen die alleen beschikbaar zijn voor Maxi-trainers om de waarde van je betaling te verhogen en om jullie te bedanken voor het ondersteunen van de kosten van de servers en tools

Je kunt er zeker van zijn dat we doorgaan met het analyseren van andere verbeteringen en we zullen je een update geven wanneer we voldoende details hebben.

Naast deze aanpassingen werken onze programmeurs ook aan een aantal bugs en gaan ze door met de migratie naar nieuwe ontwikkeltools.

Dat gezegd hebbende, is hier een korte lijst met functies die we met jullie willen delen om jullie feedback en suggesties te krijgen:


1. Markeren van trainingsresultaten op de Atletenpagina (alleen voor Maxitrainers)

Huidige situatie: Als Maxi-trainer moet je de lijst met trainingsresultaten doorlopen om de voortgang van de training van je atleten te bekijken.

Voorgestelde verbetering: we markeren de laatste wijzigingen in het overzicht van de atleten. We zullen een vaardigheid aangeven die op maandagochtend is afgenomen door ze in oranje te markeren (linker afbeelding hieronder). Na de trainingsupdate op donderdagochtend worden de vaardigheden die omhoog gingen in groen gemarkeerd, vaardigheden die in dezelfde week naar beneden en naar boven gingen, worden in blauw aangegeven (rechter afbeelding hieronder).

Image


2. Gemakkelijkere manier om atleten naar het trainingskamp te sturen (alleen voor Maxitrainers)

Huidige situatie: Om meerdere atleten naar het trainingskamp te sturen, moet je de individuele pagina's van je atleten openen en ze een voor een zenden. Dit is een zeer tijdrovend proces en het geeft je geen overzicht van hoeveel je in totaal zult uitgeven.

Voorgestelde verbetering: we bieden je een pagina waarop al je atleten in het hoofdteam en hun kost voor het trainingskamp worden vermeld. Je kunt de atleten selecteren die je naar het trainingskamp wilt sturen en je ziet de totale kosten van je selectie. En natuurlijk kun je je selectie versturen, zodat al je geselecteerde atleten in één keer naar het trainingskamp gaan.

Image


3. Overzicht van de posities van je atleten in de ranglijsten (alleen voor Maxitrainers)

Huidige situatie: als je de positie van elke atleet in de ranglijsten wil evalueren, moet je naar de pagina van elke individuele atleet gaan. Dit kost tijd en maakt het moeilijk om atleten te vergelijken.

Voorgestelde verbetering: we groeperen de posities van atleten op de ranglijsten op een nieuw tabblad op de Atletenpagina van het hoofdteam.

Image


4. Filter op competitie in ranglijsten

Huidige situatie: Het is moeilijk om de sterkte van de atleten van de teams in je competitie te beoordelen. Atleten kunnen uit verschillende landen komen of in teams uit verschillende competities.

Voorgestelde verbetering: we voegen bij de ranglijsten een filter per competitie toe om alleen atleten van teams die in een specifieke competitie strijden in een ranglijst te zien:

Image


Het ontwikkelingsteam