Περίοδος 78 - Νέα χαρακτηριστικά και γραφικά σταδίου.

(08:00 12-12-2020)
Για την ερχόμενη παρίοδο (78η), θα χρησιμοποιηθούν νέα γραφικά στη σελίδα του Σταδίου. Εισάγονται πλέον νέα χαρακτηριστικά στο κτίσιμο ενός σταδίου, ο φωτισμός και η σκεπή. Η νέα έκδοση του παιχνιδιού θα είναι ενεργή στις 12 Δεκεμβρίου.

Nέα γραφικά για το στάδιο

Τα γραφικά που χρησιμοποιούμε για να δείξουμε τη μορφή του σταδίου επικαιροποιούνται, χάρη στις δεξιότητες ενός από τους διαχειριστές μας, Marce. Σε κάποια σημεία μπορεί να μην παρατηρήσετε μεγάλες διαφορές, σε άλλα θα δείτε ξεκάθαρα ότι τα γραφικά διαφέρουν. Απλώς, θέλουμε να ανενώσουμε τη σελίδα αυτή και γι αυτό κάναμε ότι μπορέσαμε. Ευχαριστούμε τονMarce για την σπουδαία δουλειά που έκανε.

Με αυτή την ευκαιρία προσθέτουμε καινούργια στοιχεία στο στάδιο, εκτός από τα νέα γραφικά.

Οι νέες προσθήκες είναι δύο τμήματα του σταδίου που θα μπορείτε να δημιουργήσετε στο στάδιό σας: η σκπεή και ο φωτισμός.

Η σκεπή

Από τώρα μπορείται να έχετε και σκεπή στο στάδιό σας. Υπάρχουν δύο είδη σκεπής, ανάλογα με την δυναμικότητα του σταδίου σε θέσεις.
  • Λιγότερες από 10.000 θέσεις, δεν μπορεί να κτισθεί σκεπή.
  • Μεταξύ 10.000 και 40.000 θέσεις, μπορεί να κτιστεί μισή σκεπή.
  • Περισσότερες από 40.000, μπορεί να κτισθεί μία πλήρης σκεπή.


Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι σκεπής που καλύπτουν το μισό στάδιο. Η σκεπή από χάλυβα και η σκεπή από σκυρόδεμα. Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ τους όσον αφορά την εμφάνισή τους.
Ωστόσο υπάρχει μόνο ένας τύπος πλήρους σκεπής, την οποία μπορείτε να βάψετε με το χρώμα των διαδρόμων του σταδίου σας.
Τα στάδια που έχουν οποιονδήποτε τύπο σκεπής θα έχουν τα ίδια πλεονεκτήματα: η σκεπή περιορίζει τα προβλήματα από την κακοκαιρία κάνοντας το στάδιο πιο ελκυστικό για τους θεατές που θα πάνε να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Ο αριθμός των θεατών θα είναι μεγαλύτερος.Ομως η προστασία που παρέχει η σκεπή από τις καιρικές συνθήκες δεν θα επηρεάζουν τα αποτελέσματα των αγωνισμάτων.
Φωτισμός

Θα μπορείτε να εγκαταστήσετε τεχνητό φωτισμό στο στάδιό σας. Ο αριθμός των φώτων που εγκαθίστανται μετριούνται σε ισχύ εκφρασμένη σε kW. Η μέγιστη ηλεκτρική ισχύς για ένα στάδιο είναι 1200 kW. Ο τεχνητός φωτισμός αυξάνει το ενδιαφέρον των θεατών για να παρακολουθήσουν αγώνες και πρωταθλήματα που διοργανώνονται στο στάδιό σας. Ετσι, ο φωτισμός θα αυξήσει τον αριθμό των θεατών.

Ξεκινώντας από την 80η Περίοδο, ο φωτισμός θα είναι υποχρεωτικό προαπαιτούμενο προκειμένου να διοργανώσετε επίσημους αγώνες στο στάδιό σας. Ο ελάχιστος φωτισμός που θα απαιτείται εξαρτάται από το επίπεδο του αγώνα, σύμφωνα με τον πίνακα:

  • 25 kW: περιφερειακοί αγώνες
  • 75 kW: εθνικοί αγώνες
  • 150 kW: Ηπειρωτικά Πρωταθλήματα Εφήβων και Παλαιμάχων
  • 300 kW: Ηπειρωτικά Πρωταθλήματα Ανδρών - Γυναικών και Παγκόσμια Πρωταθλήματα Εφήβων και Παλαιμάχων.
  • 600 kW: Παγκόσμιοι Αγώνες Ανδρών - ΓυναικώνΓια περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε τον ανανεωμένο Οδηγό 2.5 Στάδιο και 5.1 Πώς να οργανώσετε έναν αγώνα.

Apolo