Seizoen 73 - Release Notes

(08:00 28-12-2019)
De installatie van deze release is gepland op zaterdag 28 december, zodat deze klaar is voor de seizoensovergang.


1. Stadion-updates

A) Straf voor te lage efficiëntie

In plaats van stadiononderdelen te verliezen, moet je vanaf nu een boete betalen als de efficiëntie te laag is bij de wekelijkse controle. De efficiëntiecontrole vindt vanaf nu plaats bij de financiële update en de boete zal 1/10 van de nieuwe onmiddellijke reparatiekosten zijn. Hoewel het aantal efficiëntiecontroles is gedaald van 7 naar 1 per week, is de kans om gepakt te worden dienovereenkomstig toegenomen.


B) Directe reparatiekosten

Vanaf nu moet het repareren van het stadion met terreinverzorgers de normale en dus de financieel aantrekkelijkste manier zijn. Om dat te garanderen, zijn de kosten voor een onmiddellijke reparatie van het stadion nu twee keer zo hoog als voorheen. Beschouw de directe reparatieknop als een hulpmiddel voor noodgevallen. Als de efficiëntie slechts een klein beetje onder de kritische waarde ligt (85% zonder terreinverzorgers, terreinverzorgers verlagen die waarde), kan het nog aantrekkelijker zijn om wat extra terreinverzorgers in te huren en een tijdje de mogelijke wekelijkse boetes te riskeren.


C) Downgrade van arena-onderdelen

Vanaf nu kun je alle stadion-onderdelen op een gecontroleerde manier downgraden door negatieve getallen in het werkorder in te voeren. De kosten voor een downgrade zijn 1/5 van de kosten voor een upgrade. Voor stoelen bedragen de downgrade-kosten altijd 20 per stoel.


D) Efficiëntieverliezen na wedstrijden

De efficiëntieverliezen na wedstrijden blijven hetzelfde. Maar ze kunnen veranderen aan het begin van seizoen 74.


2. Aanpassingen aan de handleiding

In het nabije verleden werd de handleiding niet altijd bijgewerkt en dus was sommige informatie inmiddels verouderd of zelfs verkeerd. We hebben nu 2.2 Jeugdploeg bijgewerkt, het deel over de terreinverzorgers bij 2.4 Personeel en 2.5 Stadion. We hebben nu ook verkeerde en irrelevante informatie verwijderd bij 4.2 Meerkampen.
Als je onjuiste informatie in de handleiding vindt, kun je ons dat vertellen in de volgende thread: [DEV] Guide Updates. Meld hier alleen problemen met de Engelse versie van de handleiding. Neem contact op met uw plaatselijke vertaler voor informatie die niet klopt in jouw taalversie maar juist is in de Engelse versie.

Het development team,

Ned, Apolo, Claire_Grube, Guyvandamme, Gynnad & Jorginho