Temporada 73 - Novetats

(08:00 28-12-2019)
La instal·lació d’aquest llançament està prevista per al dissabte 28 de desembre, de manera que estarà a punt abans del canvi de temporada.


1. Actualitzacions del estadi

A) Sanció per una eficiència massa baixa

En lloc de perdre les parts de l'estadi, a partir d'ara, hauràs de pagar una multa si l'eficiència és baixa quan es revisi. El control d'eficiència es produirà en l'actualització financera i la multa serà d'1 / 10 dels nous costos de reparació instantània. Si bé el nombre de controls d'eficiència ha disminuït de 7 a 1 a la setmana, la probabilitat de ser atrapat ha augmentat en conseqüència.


B) Costos de reparació instantània

La reparació de l’arena mitjançant els escamots ha de ser la normal i, per tant, la forma més atractiva econòmicament. Per garantir-ho, els costos per a una reparació instantània de l'estadi seran ara el doble que abans. Considereu el botó de reparació instantània com una eina per a emergències. Si l’eficiència només queda una mica per sota del valor crític (el 85% sense caçadors, el tallafocs redueix aquest valor), pot ser que sigui encara més atractiu contractar algunes caves extra i arriscar les possibles multes setmanals durant un temps.


C) Baixada de les peces de l’arena

A partir d’ara, podeu baixar de forma controlada totes les parts de l’arena introduint números negatius a l’ordre de treball. Els costos per a una baixada són 1/5 dels costos per una actualització. Per als seients, els costos de baixada són sempre de 20 € per seient.


D) Pèrdua d’eficiència després de les reunions

Les pèrdues d’eficiència després de les reunions es mantindran iguals. Però podrien canviar al començament de la temporada 74.


2. Actualitzacions de la guia

En un passat pròxim no vam trobar cap actualització de la guia i, per tant, algunes dades estaven obsoletes o fins i tot equivocades. Ara hem actualitzat 2.2 Equip Juvenil , la part de salvatgistes de 2.4 Personal i 2.5 Arena . També hem eliminat la informació errònia i irrellevant de 4.2 Esdeveniments combinats .
Si trobeu informació incorrecta a la guia, ens ho podeu dir al següent fil: [DEV] Guide Updates. Si us plau, informeu només dels problemes de la versió en anglès de la guia. Si desitgeu obtenir informació incorrecta en la vostra versió d'idioma i correcta en la versió anglesa, contacteu amb el vostre traductor local.

L'equip de desenvolupament,

Ned, Apolo, Claire_Grube, Guyvandamme, Gynnad & Jorginho