Temporada 72 - Novetats

(07:00 19-10-2019)
La instal·lació d’aquest llançament està prevista per al dissabte 19 d’octubre, de manera que estarà a punt abans del canvi de temporada.


1. Estadi i personal de manteniment

A partir d’ara, els terrenys de terra podran augmentar l’eficiència del vostre estadi cada dia. Com més gran sigui l’estadi, més trànsits de terra necessiteu per obtenir el mateix efecte. I com més eficaces tingueu, més augmenta l'eficiència en l'actualització diària. També són més efectius amb valors d'eficiència més baixos.

Com a orientació, els costos salarials dels avisadors han de ser aproximadament d’1/25 dels costos de reparació instantània amb un 87% d’eficiència per cobrir les pèrdues diàries d’eficiència. Però també podeu desitjar contractar-ne més per cobrir les pèrdues d’eficiència després de les competicions.

A la temporada 72, els costos per a la reparació de l'estadi mitjançant copes de terra i la reparació instantània seran gairebé iguals. Però es pot canviar la temporada 73: els costos per a la reparació instantània es duplicarà, de manera que la gestió d’eficiència a través de planetes és el mètode més atractiu i la reparació instantània només per a emergències. A continuació, també substituirem les pèrdues de les peces de l’estadi en cas d’una eficiència massa baixa per una reparació instantània forçada a quatre costos respecte a ara.
I tal com vam anunciar la temporada passada: També podríem canviar les pèrdues d’eficiència a les competicions.


2. Verificació de límit a l’actualització de formació

Ens vam adonar que es pot fer un mal ús de la funció Tornar a l'equip juvenil per entrenar més de 18 esportistes amb bonificació juvenil. Per evitar-ho, en un futur, els límits de l'atleta ara també es revisaran i es faran complir amb l'actualització de l'entrenament. I podeu traslladar atletes júnior que compleixin les condicions necessàries, només a l'equip juvenil, si hi ha menys de 18 atletes.L’equip de desenvolupament,

Ned, Apolo, Claire_Grube, Guyvandamme, Gynnad & Jorginho