Seizoen 69 - Release notes

(08:00 23-03-2019)
De installatie van deze release is gepland op zaterdag 23 maart, klaar voor de seizoenswissel. Vanwege tijdgebrek is deze release vrij klein en gaat het vooral over het oplossen van problemen van eerdere releases.


1. Kleine verbeteringen en bugfixes

A) Deelnemen in de jeugdcompetitie

Zoals eerder aangekondigd, kun je vanaf nu in de jeugdcompetitie alleen atleten opstellen die ofwel zijn aangeworven door je team of die vóór 2 maart 2019 zijn gekocht.


B) Resultaten tijdens Live

Als je recent Live naar meetings hebt gekeken, heb je waarschijnlijk de boodschap gezien Er hebben geen atleten aan het evenement deelgenomen in plaats van het werkelijke resultaat van het evenement. Gelukkig was dit slechts een optische bug en het werd veroorzaakt door de meerkampen waar de proeven 1 minuut na elkaar begonnen. Om dit probleem in de toekomst te voorkomen, starten disciplines nu om de 2 minuten.


C) Gloriemomenten op de atleet-pagina

In het verleden werd de tabel op de pagina Gloriemomenten van je atleten eerst gesorteerd op categorie (resultaten in bepaalde competities, records, start van de carrière) en vervolgens op datum. Dit kan leiden tot een vreemde sortering, bijvoorbeeld van de oudste medailles aan het begin tot de nieuwste medailles aan het einde en vervolgens de start van de atletiekcarrière. Vanaf nu staan ​​alle gegevens in chronologische volgorde, met de recentste gegevens aan bovenaan.


D) Onvolledige opstelling

Als je deelnam aan een officiële wedstrijd met een onvolledige opstelling, maar had deelgenomen aan een aantal meerkampen, kreeg je meer prijzengeld dan verdiend, omdat elk proef van een meerkamp werd geteld. Dit is nu opgelost.


2. Toekomstige ontwikkeling

We installeerden al een aantal upgrades van softwarepakketten die we gebruiken en in de nabije toekomst zullen we enkele verdere softwarepakketten upgraden en verbeteringen aanbrengen op de databaseserver. Daarna is de volgende grote stap om een ​​responsieve webpagina in te voeren.

Het development team,

Ned, Apolo, Claire_Grube, Guyvandamme & Gynnad