Herziening van de optie om atleten naar het jeugdteam te sturen

(07:00 01-03-2019)
Onlangs hebben we ontdekt dat sommige gebruikers bereid zijn om veel te hoge prijzen te betalen voor middelmatige atleten die ze in hun jeugdteam kunnen opnemen, alleen maar om de kansen te vergroten om de jeugdcompetitie te winnen. Dit was niet onze bedoeling van de optie om atleten naar het jeugdteam te sturen toen we de jeugdcompetitie invoerden. Daarom hebben we besloten dat soort vraag op de transfermarkt te stoppen.

Vanaf volgend seizoen kunnen jeugdatleten alleen voor hun oorspronkelijke club in de jeugdcompetitie deelnemen als je ze zelf aantrok of kocht voor 2 maart 2019. Je kunt nog steeds gekochte atleten terugbrengen naar het jeugdteam, maar ze kunnen niet meer starten in de jeugdcompetitie.

Met deze verandering kunnen we de transfermarkt buiten de jeugdcompetitie houden en bieden we nog steeds de mogelijkheid gekochte atleten (die aan de criteria voldoen) met verhoogde snelheid te trainen, wat altijd het hoofddoel van de jeugdacademie was.


Wat kun je nog meer verwachten van de aankomende release? Deze zal weer vrij beperkt zijn en meestal correcties van bugs en kleine aanpassingen bevatten.

Het development team,

Ned, Apolo, Claire_Grube, Guyvandamme & Gynnad