Seizoen 68 - release notes

(07:00 12-01-2019)
De installatie van deze release is gepland op zaterdag 12 januari, om klaar te zijn voor de seizoenswissel. Vanwege de kerstperiode en bugs uit onze eerdere releases, is deze release vrij klein en bestaat deze voornamelijk uit kleine verbeteringen en bugfixes. Ondertussen werken we ook wel aan toekomstige grote veranderingen, zie "2. Toekomstige ontwikkeling " hieronder.


1. Kleine verbeteringen en bugfixes

A) Training meerkampers

Om de meerkampen vlot te beginnen in seizoen 65, mochten we meerkampers trainen met trainers van andere specialiteiten. Nu, twee seizoenen na de introductie van de meerkamptrainers, is deze tijdelijke oplossing niet meer nodig.
Vanaf nu kun je meerkampers alleen trainen met trainers voor meerkampen of in het geval van jeugdatleten met jeugdtrainers. Als je meerkampers nog steeds toegewezen zijn aan trainers van andere specialiteiten, wordt hun trainer verwijderd.


B) U21 Wereldrecords

We hebben nu de U21-wereldrecords opgenomen in de lijst van de wereldrecords.


C) Financiën-grafiek

Onder bepaalde omstandigheden gebruikte de grafiek op de financiën-pagina de verkeerde gegevens. Dit is opgelost.


D) Uitnodigingen individuele nationale kampioenschappen

Vorig seizoen waren de uitnodigingen voor de beste 3 atleten van de nationale ranglijst gebaseerd op een ranglijst die niet de reeds gekwalificeerde atleten bevatte. Dat betekent bijvoorbeeld dat de vierde van de nationale ranglijst een uitnodiging kreeg als de eerste al gekwalificeerd was via de individuele regionale kampioenschappen. Dat was verkeerd en is opgelost.
Alleen de beste 3 actieve atleten van de nationale ranglijst krijgen een op rangorde gebaseerde uitnodiging.2. Toekomstige ontwikkeling

In de nabije toekomst zullen we vooral optische veranderingen doen. De eerste stap is om de server te upgraden en de beveiliging en stabiliteit te verbeteren. Daarna gaan we voor een nieuwe responsieve website.

Het development team,

Ned, Apolo, Claire_Grube, Guyvandamme & Gynnad