Περίοδος 68, νέα έκδοση

(07:00 12-01-2019)
Η εγκατάσταση αυτής της έκδοσης προγραμματίζεται για το Σάββατο 12 Ιανουαρίου, επομένως θα είναι έτοιμη πριν από την αλλαγή της σεζόν. Λόγω των γιορτών των Χριστουγέννων και κάποιων σφαλμάτων από εκδόσεις που διορθώθηκαν, αυτή η έκδοση είναι μάλλον περιορισμένη και αποτελείται κυρίως από μικρές βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων. ‘Ηδη εργαζόμαστε για τις μελλοντικές μείζονες αλλαγές, βλ. "[I] 2. Μελλοντική Ανάπτυξη [/ i]" παρακάτω.

[b] 1. Μικρές βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων [/ u] [/ b]

[b] A) Προπόνηση αθλητών σύνθετων αγωνισμάτων [/ b]

Για να ξεκινήσει ομαλά η ένταξη των σύνθετων αγωνισμάτων την 65η περίοδο, επιτράπηκε η προπόνηση των αθλητών συνθέτων με προπονητές άλλων ειδικοτήτων. Τώρα, δύο σεζόν μετά την εισαγωγή των σύνθετων, αυτή η προσωρινή λύση δεν χρειάζεται πια.
Από εδώ και πέρα μπορείτε να προπονείτε τους αθλητές συνθέτων μόνο με προπονητές συνθέτων ή στην περίπτωση νέων αθλητών με τους προπονητές της Ομάδας Νέων. Αν οι αθλητές των συνθέτων έχουν ανατεθεί σε προπονητές άλλων ειδικοτήτων, οι προπονητές αυτοί θα αποχωρήσουν από την προπόνηση.

[b] Β) Παγκόσμια Ρεκόρ έως 21 ετών [/ b]

Έχουμε συμπεριλάβει τα παγκόσμια ρεκόρ της κατηγορίας έως 21 ετών στη λίστα παγκόσμιων ρεκόρ [url = www.maxithlon.com / varie / record.php] [/ url].

[b] Γ) Πίνακας Οικονομίας [/ b]

Σε κάποιες περιπτώσεις, ο πίνακας στη σελίδα οικονομίας χρησιμοποίησε λάθος δεδομένα. Αυτό έχει διορθωθεί.

[b] D) Προσκλήσεις μεμονωμένων εθνικών πρωταθλημάτων [/ b]

Την περασμένη σεζόν, οι προσκλήσεις για τους καλύτερους 3 αθλητές της εθνικής κατάταξης βασίζονταν στην κατάταξη που δεν έκανε ξεχώριζε τους αθλητές πους είχαν ήδη προκριθεί. Αυτό σήμαινε, για παράδειγμα, ότι η 4η θέση της εθνικής κατάταξης ελάμβανε πρόσκληση εάν ο πρώτος αθλητής είχε ήδη προκριθεί μέσω των Περιφερειακών Πρωταθλημάτων Αθλητών. Αυτό ήταν λάθος και έχει διορθωθεί.
Μόνο οι 3 καλύτεροι αθλητές της εθνικής κατάταξης παίρνουν μια πρόσκληση βάσει κατάταξης.

[b] [u] 2. Μελλοντική Ανάπτυξη [/ u] [/ b]

Στο εγγύς μέλλον θα κάνουμε κυρίως αλλαγές που αφορούν στην εμφάνιση της ιστοσελίδας. Το πρώτο βήμα είναι η αναβάθμιση του διακομιστή και η βελτίωση της ασφάλειας και της σταθερότητας και στη συνέχεια θα ετοιμάσουμε ένα νέο web layout.

Η ομάδα ανάπτυξης,

[u][USERID = 1]
,[USERID = 84245], [USERID = 46261] ] & [USERID = 2911]