Maxi Kerstmis 2018

(00:30 01-12-2018)
Maxi Kerstmis 2018

Het was een enerverend jaar voor Maxithlon en daarom biedt dit nieuwsbericht een terugblik op de hoogtepunten van dit jaar.

Jeugdcompetitie
In het begin van het jaar startte de jeugdcompetitie officieel. Na de introductie zijn er iedere donderdag of vrijdag wedstrijden voor de jeugdcompetitie, waar de Maxithlon-sterren van de toekomst het tegen elkaar opnemen. De introductie van de jeugdcompetitie was een groot succes, wat onderstaande statistieken laten zien. We hopen dat iedereen geniet van dit nieuwe onderdeel. Als je er nog geen kennis meegemaakt hebt, is het nog niet te laat. Het kan nog steeds!

Meld je nu aan op here.

- 1901 ploegen in de jeugdcompetitie
- 17817 jeugdatleten in de jeugdploegen
- 56 nieuwe jeugdkampioenen

Meerkampen
Samen met de jeugdcompetitie, het grootste nieuwe onderdeel dat in 2018 geïntroduceerd is zijn de meerkampen. Na veel inspanningen konden eindelijk de meerkampen opgenomen worden bij de competitie en de nationale kampioenschappen. Deze introductie van een nieuw specialisme gaf de ploegen een heel nieuwe dimensie nu ze op zoek moesten naar veelzijdige atleten. Een uitdaging voor iedere ploeg!

Maxi Kerstmis 2018
Tot slot, en zeker niet het minste, is er zoals ieder jaar weer een Maxi Kerstmis. Dit houdt in dat we een wedstrijd houden van 1 tot en met 31 december.

Het gaat erom dat je de meeste nieuwe gebruikers aanbrengt met je eigen link, die je vindt op Help ons.

Elke nieuwe gebruiker die jouw URL gebruikt wordt meegeteld vanaf 1 december 2018. De gebruikers die aan het eind van de wedstrijd daarmee de meeste gebruikers hebben binnengehaald, krijgen als beloning een periode MaxiTrainer.

- nummer 1 krijgt 1 jaar Maxitrainer
- nummers 2 en 3 krijgen 3 maanden Maxitrainer
- nummers 4, 5 en 6 krijgen 1 maand Maxitrainer

Veel succes aan iedereen en een goede jacht!