Lancering meerkampen - Deel 3 (Seizoen 67) - Vooruitblik

(12:00 21-10-2018)
Dit is een vooruitblik op de nieuwe aanpassingen voor seizoen 67, meer details zullen worden gegeven wanneer deze aanpassingen worden doorgevoerd.

1. De meerkampen worden geïntroduceerd in alle evenementen, waarbij de resultaten officieel mee zullen tellen in de eindstand, dit geldt dus ook voor de Nationale League evenementen en club kampioenschappen. Verder zal het vanaf seizoen 67 ook mogelijk zijn om medailles en prijzengeld te winnen op deze onderdelen.

2. De straffen voor incomplete opstellingen in de Nationale en club kampioenschappen wordt aangepast naar de nieuwe situatie, vanaf seizoen 67 staat de drempel op 52.

3. Meerkamp atleten kunnen vanaf seizoen 67 een favoriete discipline krijgen. De bonus naar aanleiding van de favoriete discipline zal voor elk onderdeel binnen de meerkamp discipline tellen.

4. Vanaf volgend seizoen zal het aantal officiële plaatsen voor de nationale kampioenschappen worden gebaseerd op het aantal actieve teams binnen een provincie in plaats van het aantal teams.

5. Een aantal kleine aanpassingen.

Het development team,

Ned, Apolo, Claire_Grube, Guyvandamme & Gynnad