Partnership My Racing Career

(12:00 29-09-2018)
Vandaag kondigen we onze eerste samenwerking aan met een andere online browser managementgame. Voor het eerst in de geschiedenis van Maxithlon hebben we een deal gesloten met onze nieuwe partner My Racing Career om elkaar te promoten als de geweldige managementgames die we zijn.

We stellen je voor aan myracingcareer.com, het online Formule 1-managersspel. My Racing Career is een realistisch, browsergebaseerd online motorsport-managerspel waarin je de rol van autorace-piloot op je neemt. Je begint je carrière in een lage formuleserie vergelijkbaar met de Formule 3-serie, maar na een succesvol seizoen krijg je aanbiedingen van betere series. Het hoogste is Formule 1, maar er zijn ook speciale series waaraan je kunt deelnemen in vergelijkbaar met Porsche Supercup, DTM, IndyCar, NASCAR of MotoGP.

Beheer je piloot, bereid hem voor op de races, trainingen, koop auto's, neem werknemers in dienst, teken sponsors, win series en vecht voor glorie.
De game is gratis om te spelen. Er is mogelijkheid om extra functies te kopen die de game-ervaring verbeteren, maar die geen invloed hebben op het succes van de speler.

Beschrijving
My Racing Career is een gratis online motorsportmanagementspel waarin je de rol van een formule-coureur op je neemt. Dit betekent dat je je eigen piloot moet maken en ontwikkelen en niet zomaar willekeurige piloten uit de markt kunt kopen. Maar je bent natuurlijk ook verantwoordelijk voor teammanagementtaken, zoals het zorgen voor medewerkers, sponsors, training en alle andere belangrijke elementen van een echte coureurrcarrière.

Je coureur begint met de Formule 3-wagens in een van de officiële series of de Rookie-serie. Het eerste doel is om goede resultaten te behalen om hogerop te komen, zodat je coureur de kans krijgt om betere sponsorcontracten te krijgen voor volgend seizoen en om gepromoveerd te worden naar betere motorsportseries. Na de eerste succesvolle stappen krijg je een kans in meer prestigieuze series zoals de Formule 2. Maar je kunt op elk moment het pad van de carrière van je coureur veranderen.

In tegenstelling tot andere racemanagementspellen, biedt [My Racing Career je de mogelijkheid om nieuwe autotypes en series uit te proberen. De Amerikaanse Formula-serie (Indy) is erg populair en trekt veel piloten aan. Je kunt deelnemen aan een van de kleinere Indy Junior Series (VS of Internationaal) of deelnemen aan de Indy-serie. Ook kun je deelnemen aan de Stock Car-serie met drie verschillende fabrikanten. De Gold Cup Series is de topklasse in het Stock Car-segment, maar kleinere series zijn ook beschikbaar voor onervaren piloten.

De Formule 1 is het ultieme doel van elke coureur en in My Racing Career kun je Formula 1 als nooit tevoren ervaren in een ander managementspel.

Wat My Racing Career zo uniek maakt, is het feit dat je kunt kiezen uit meer dan 50 verschillende series, strijden in meer dan 150 verschillende tracks en racen tegen tal van tegenstanders uit meer dan 130 verschillende landen. De game is al beschikbaar in 27 verschillende talen. Het bevat ook een leuke 2D-simulatie van je kwalificaties en races. Een andere verbazingwekkende implementatie is de introductie van privé-auto's. Je kunt je piloot een privérit kopen en hem laten racen in privétoernooien. Deze creatieve manier van upgraden bepaalt de geest van het spel en onderscheidt My Racing Career duidelijk van de concurrentie. De actieve en behulpzame community presenteert een andere hoeksteen van My Racing Career.

My Racing Career wil gezond groeien en implementeert nieuwe series wanneer dat nodig is. Dit betekent dat je nooit geconfronteerd zult worden met lege en oninteressante series. Je coureur kan deelnemen aan interessante series zoals DTM, V8 Super Cars, WTCC, de Porsche Super Cup of de MotoGP-serie. Je piloot kan je land ook helpen om het goed te doen in de Nations Cup.

Trouwens, My Racing Career heeft in de loop der jaren een aantal prijzen gewonnen: OnlineSportManagers Beste spel van het jaar 2016, OnlineSportManagers Beste motorsport-wedstrijd van het jaar 2016, OnlineSportManagers Beste MotorSport Spel van het Jaar 2015, OnlineSportManagers MotorSport Beste wedstrijd van het jaar 2014, OnlineSportManagers MotorSport Beste wedstrijd van het jaar 2013, OnlineSportManagers Beste wedstrijd van het jaar 2012, OnlineSportManagers Beste motorsport-wedstrijd van het jaar 2012, OnlineSportManagers Beste wedstrijd van het jaar 2011 en OnlineSportManagers Beste motorsport-wedstrijd van het jaar 2011.

Grijp deze kans en sluit je aan bij een fantastisch online racemanagementspel. Aarzel niet en start vandaag je eigen racecarrière. Maak nu je piloot-account aan om je game-ervaring op te bouwen en plezier te hebben.