Maxithlonversie Pasen 2017

(07:00 09-04-2017)
Velen vragen zich wellicht af wat er gebeurde met het nieuwe Maxithlonteam. Het project is levend en wel, ook al heeft de ontwikkeling vertraging opgelopen als gevolg van verschillende redenen, sommige van persoonlijke aard. Na enige tijd van stilte is het Maxithlonteam, nu verheugd te kunnen aankondigen dat we werken aan nieuwe ontwikkelingen. Uit de verschillende federaties verzamelden we een lange lijst van suggesties voor nieuwe functies en verbeteringen aan bestaande modules. Een aantal van de verzoeken zijn in onderzoek en de ontwikkelingsteam bespreekt hoe de lijst van wensen te benaderen. Wees gerust dat jullie ideeën zorgvuldig worden onderzocht en gevolgen voor de spel-ervaring en de economie worden geëvalueerd.

Jammer genoeg zijn vele interessante ideeën tijdrovend om te analyseren, specificeren, ontwikkelen en testen. Daarom werd besloten om voor het eerst sinds een lange tijd een release te maken waarin een paar kleine veranderingen zitten om te laten zien dat er ontwikkeling gebeurt. Terwijl we ons realiseren dat sommige mensen veel grotere veranderingen verwachten, hopen wij dat jullie zult begrijpen dat we niet het risico willen lopen dat er fouten in het systeem sluipen. Jullie zullen het eens zijn dat een bug-vrij en stabiel systeem hebben (Maxithlon was bijna 100% online de afgelopen jaren en dat klinkt misschien meer voor de handliggend dan het is!) erg belangrijk is.

Om een ​​positief teken te geven, plannen we nu om op ​​Pasen een versie vrij te geven bij de start van het nieuwe seizoen 59. Deze bevat alleen een paar kleine veranderingen, maar we hopen dat jullie dit zien als een nieuwe start van de Maxithlon-ontwikkeling. Zodra we een beter zicht hebben op verdere ontwikkelingen, zullen wij topics openen in de officiële federaties en hopen dat jullie daar allemaal mee de potentiële nieuwe mogelijkheden bespreken.