Pääsiäisenä muuttuu julkaisu

(07:00 09-04-2017)
Monet teistä ovat varmasti miettineet, mitä on tapahtunut uudelle kehitystiimille. Itse hanke on elossa ja voi hyvin, vaikka sen kehitys on kärsinyt hidasteista se johtuu useista eri syistä, jotkut henkilökohtaisia. Hetken hiljaisuuden jälkeen, Maxithlonin henkilökunnalla on nyt ilo ilmoittaa, että työskentelemme uuden kehityksen kanssa. Olemme koonneet eri liittovaltioilta joukon ehdotuksia uusista ominaisuuksista ja parannuksista olemassa olevien lisäksi. Monet pyynnöt ovat tutkimuksen ja kehityksen, tiimi keskustelee miten lähestyä toivelistaa. Voin vakuuttaa, että ideanne ovat huolellisesti arvioitu ja seuraukset pelin pelaamis kokemuksiin ja taloudellisuuteen .

Monia mielenkiintoisia ajatuksia valitettavasti ei ole aikaa analysoida, määrittää, kehittämiseen ja testaamiseen. Sen vuoksi päätettiin tehdä ensimmäinen julkaisu jo kauan aikaa, joka sisältää muutamia pieniä muutoksia vain osoittaaksemme, että kehitystä tapahtuu. Vaikka ymmärrämme, että jotkut voi odottaa paljon suurempia muutoksia, toivomme, että ymmärrätte, että emme halua ottaa mitään riskejä rikkoa järjestelmää. Olette kaikki varmaan samaa mieltä että virheetön ja vakaa järjestelmä on erittäin tärkeää, (Maxithlon oli lähes 100 % verkossa viime vuoden aikana, mikä saattaa kuulostaa yhtä ilmeiseltä kuin se on!).

Annamme myönteisen merkin ja aiomme julkaista uuden version pääsiäisenä kauden 59 alkaessa. Se sisältää vain pieniä muutoksia, mutta toivomme, että näet tämän uuden alkuna Maxithlon kehitystä. Kun meillä on selkeämpää kantaa muun kehityksen mukana, avaamme viestiketjun virallisissa liitoissa ja odotamme keskustelua mahdollisista uusista ominaisuuksista.