Påske ændrings-version

(07:00 09-04-2017)
Mange af jer tænker sikkert: "Hvad skete der med det nye udviklingsteam?". Faktisk er projektet i live og har det godt, selvom udviklingen har stået stille af flere årsager, nogle af personlig karakter. Efter et stykke tid med stilhed i Maxithlon, er personalet nu glade for at kunne meddele, at vi arbejder på nye udviklinger. Fra de forskellige forbund har vi samlet en lang liste med forslag til nye funktioner og forbedringer af eksisterende moduler. Flere anmodninger bliver undersøgt, og udviklingsteamet drøfter, hvordan man griber ønskesedlen an. Du kan regne med at dine idéer bliver set og at konsekvenserne for spiloplevelsen og økonomien omhyggeligt vurderes.

Desværre er mange af de interessante idéer tidskrævende at analysere, specificere, udvikle og afprøve. Derfor blev det besluttet at frigive den første ændring i lang tid, som kun vil omfatte et par mindre ændringer, bare for at vise, at udviklingen er igang. Vi ved at nogle af jer forventer meget større ændringer, og vi håber, at I forstår, at vi ikke ønsker at løbe nogen risiko for at ødelægge spillet. Alle er enige i, at det er vigtigt at have et fejlfrit og stabilt system. (Maxithlon var næsten 100% online de seneste år, hvilket kan lyde mere naturligt end det er!).

For at sende et positivt signal, har vi planer om at frigive en Påske-version i starten af ​​den nye sæson 59. Den vil kun omfatte et par små ændringer, men vi håber, at du vil se dette som en ny start på Maxithlons udvikling. Når vi har et bedre overblik over, hvad andre ændringer kræver, vil vi åbne tråde i de officielle forbund, og håber I alle vil være aktive i at drøfte mulige nye funktioner.