Συνέντευξη με τον Cuzzeta της De Tapes

(10:00 26-03-2017)
Σήμερα έχουμε καλεσμένο τον Guzzeta, ιδιοκτήτης της Ομάδας De Tapes, που έχει κερδίσει 6 συνεχόμενα Ισπανικά πρωταθλήματα και επιδιώκει την έβδομη συνεχή του νίκη την τρέχουσα περίοδο.

Chezmo: Ποιος είναι ο Guzzeta?
Guzzeta: Ο Guzzeta είναι ένας παίκτης που άρχισε την περιπέτεια του maxithlon πριν επτά χρόνια και είναι περήφανος που ήταν παρών στη χρυσή του εποχή.

C: Πως άρχισες να παίζεις maxithlon?
G: Μου αρέσουν τα παιχνίδια στρατηγικής, ειδικά αυτά που απαιτούν μακροχρόνιο προγραμματισμό προκειμένου να επιτύχεις. Κάποια στιγμή κοίταζα θα αθλητικά online παιχνίδια και ανακάλυψα ότι το maxithlon ταιριάζει απόλυτα σε αυτή την κατηγορία παιχνιδιών.

C: Τι σου αρέσει περισσότερο στο παιχνίδι?
G: Όπως είπα και πριν, ο μακροχρόνιος προγραμματισμός είναι το πιο ελκυστικό στοιχείο του παιχνιδιού. Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να παίξεις και η πρόκληση είναι να βρεις τον πιο έξυπνο τρόπο να προχωρήσεις και να επιτύχεις τους στόχους σου.

C: Ποια είναι για σένα η μεγαλύτερη πρόκληση στο παιχνίδια?
G: Ισως μια νίκη στο Κύπελλο Πρωταθλητριών, αν και για να είμαι ειλικρινής αυτός δεν ήταν ποτέ πραγματικός στόχος μου. Θα δούμε στο μέλλον.

C: Εχεις κάποιες συμβουλές για τους νέους παίκτες?
G: Αυτό είναι ένα παιχνίδι που εξελίσσεται μακροχρόνια. Χρειάζεται υπομονή, συνέχεια και καλός προγραμματισμός (και γνώση του παιχνιδιού φυσικά)., αυτοί οι παράγοντες – κλειδιά για την επιτυχία. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στην οικονομία και χρειάζεται κάποιο χρόνο για να δημιουργηθεί μια ισχυρή δομή που θα επιτρέψει την πρόοδο.

C: Τέλος, αν υπήρχε κάποια στοιχείο στο παιχνίδι που θα βελτίωνες, ποιο θα ήταν αυτόt?
G: Νέες τεχνολογίες πρέπει να ενσωματωθούν στο παιχνίδι, η οικονομία πρέπει να ξανασχεδιαστεί με νέα στοιχεία, ενώ χρειάζεται περισσότερος δυναμισμός όσο αφορά τις αθλητικές εκδηλώσεις.