Seizoen 80 - Release notes

(08:00 02-05-2021)
1. Verbeteringen

2 van onze 4 recent aangekondigde potentiële features worden gelanceerd: de trainingskamp-pagina en het filter voor de Nationale Competitie op de ranglijstpagina.


(a) Nieuwe trainingskamp-pagina

Als je MaxiTrainer bent, kun je nu je atleten sneller naar het trainingskamp sturen. Op onze nieuwe trainingskamp-pagina staat iedere atleet uit het hoofdteam vermeld (met leeftijd, MaxID, vorm en kosten voor het trainingskamp). Voor iedere atleet die nog niet op trainingskamp is geweest is er een afvink-vakje. Onderaan de pgina zie je de totale kosten van je selectie. Klik op de Verzend-knop en de geselecteerde atleten zijn meteen naar het trainingskamp gestuurd.

(b) Nationale competitie-filter op ranglijstpagina

We hebben een nationale competitie-filter toegevoegd aan de ranglijstpagina. Aan de linkerkant zie je een dropdown-menu waar je het land van de competitie, waarin je geïnteresseerd bent, kunt selecteren. Zodra je het land geselecteerd hebt, kun je in een volgend dropdown-menu ook de gewenste competitie selecteren.


(c) Verlichting nodig voor kandidaatstelling.

Vanaf nu heb je verlichting in je stadion nodig om je kandidaat te stellen voor officiële competities. Het benodigde minimum aan kW’s hangt af van het type meeting, wat je kunt vinden in de handleiding.

2. Bug fixes

(a) Fouten bij het stadion

Als je een gedeeltelijke stalen overkapping had en een nieuwe uitbreiding aangevraagd hebt, klopten het bedrag en de tijd niet met de werkelijke kosten en tijd, vanaf de start van de verbouwing. Dit is nu hersteld.Als je zo’n foutieve uitbreiding hebt lopen, kun je contact met ons opnemen via het formulier Neem contact op, we zullen dan je uitbreiding annuleren en de kosten retourneren.

We hebben ook de controle van je uitbreiding verbeterd. Als bijvoorbeeld je uitbreiding leidt tot een verkeerde combinatie van stoelen en overkapping, dan zal het aangevraagde aantal stoelen begrensd worden tot het maximum.

Als je verlichting of een overkappingstype invult in het uitbreidingsformulier, klik op Vraag om offerte en daarna op Nog een offerte. Het systeem onthoudt je aanvankelijke aanvraag ook voor de verlichting en de overkapping.


(b) Aantal officiële wedstrijden in de laatste 10 weken

We hebben de berekening verbeterd van het aantal wedstrijden waaraan je atleet heeft deelgenomen. We nemen nu het tijdstip van de volgende trainingsupdate, trekken er 10 weken van af en tellen het aantal wedstrijden vanaf dat momen. Zo kan het aantal alleen afnemen bij de trainingsupdate. Tijdens de trainingsweek neemt het aantal met iedere wedstrijd, waaraan de atleet deelneemt, toe. Zo zul je, anders als eerder, meteen na de trainingsupdate, kunnen zien of je atleten voldoende meegedaan heeft aan wedstrijden om verlies van fans te voorkomen bij de volgende trainingsupdate.

(c) Kleine bug fixes

• We hebben de fout hersteld die een verkeerde berekening van de score voor enkele disciplines veroorzaakte, in de laatste 2 seizoenen.

• Voor de berekening van het aantal toeschouwers bij wedstrijden, wordt het aantal fans van de organiserende vereniging nu aan het begin van de meeting berekend, in plaats van het aantal te gebruiken dat bij de laatste financiële update was berekend.

• Op de [i]Resultaten van de training /i] pagina zie je, als een atleet zowel omhoog als omlaag gaat in een vaardigheid in dezelfde week, de waardes in de verwachte volgorde.

Het ontwikkelteam
Ned, Apolo, Claire_Grube, Guyvandamme, Foxelav, Jorginho