80η σαιζόν: Πιθανές νέες αλλαγές

(08:00 13-03-2021)
Όπως είχε ανακοινωθεί η Ομάδα Ανάπτυξης αξιολογεί διάφορες πιθανές αλλαγές που θα μπορούσαν να βελτιώσουν το Maxithlon. Ενώ είναι πολλά πράγματα που θα θέλαμε να κάνουμε, αποφασίσαμε να κάνουμε μία λίστα με τη σειρά που σκεφτόμαστε να εξελιχθούν τα πράγματα:
• Να δώσουμε στους νέους προγραμματιστές μας την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τα εργαλεία, τον πηγαίο κώδικα και τη βάση δεδομένων.
• Να εστιάσουμε πρώτα σε οπτικές αλλαγές και μετά σε αλλαγές στο παιχνίδι.
• Ετσι θα αποφευχθούν σφάλματα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα αποτελέσματα του παιχνιδιού
• Να συμπεριληφθεί μια σειρά από νέες δυνατότητες που θα είναι διαθέσιμες στους Maxi-trainers. Ετσι θα αυξήσουμε την αξία της συνδρομής τους και θα τους ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη του κόστους των διακομιστών και των εργαλείων που χρησιμοποιούμε.

Να είστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να αναλύουμε και άλλες βελτιώσεις και θα σας ενημερώσουμε όταν έχουμε αρκετές λεπτομέρειες.

Εκτός από αυτές τις νέες δυνατότητες, οι προγραμματιστές μας εργάζονται επίσης σε διάφορα σφάλματα και συνεχίζουν τη μετάβαση σε νέα εργαλεία ανάπτυξης.

Ωστόσο, εδώ είναι μια σύντομη λίστα νέων δυνατοτήτων που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας για να λάβετε τα σχόλιά σας και τις προτάσεις σας:


1. Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της προπόνησης στην σελίδα των αθλητών (μόνο για Maxitrainersy)

Τρέχουσα κατάσταση: Οι Maxi-trainers χρειάζεται να πάνε στη σελίδα των αποτελεσμάτων προπόνησης για να ελέγξουν την πρόοδο των αθλητών τους.

Προτεινόμενη βελτίωσηt: Οι τελευταίες μεταβολές στα χαρακτηριστική θα εμφανίζονται στη σελίδα των αθλητών. Όταν ένα χαρακτηριστικό μειώνεται την Δευτέρα το πρωϊ θα εμφανίζεται με πορτοκαλί χρώμα. Μετά την ανανέωση της προπόνησης την Πέμπτη το πρωϊ, τα χαρακτηριστικά που θα βελτιώνονται θα φαίνονται με πράσινο, ενώ αυτά που θα μειώνονται και μετά θα αυξάνονται πάλι μέσα στην ίδια εβδομάδα θα εμφανίζονται με μπλέ.

Image


2. Ευκολότερος τρόπος αποστολής αθλητής σε ακαδημία προπόνηση (μόνο για Maxitrainers)

Τρέχουσα κατάσταση/u]: Για να στείλετε περισσότερους από έναν αθλητές στην ακαδημία προπόνησης χρειάζεστε να ανοίξετε κάθε μία σελίδα αθλητή και να στέλνετε έναν – έναν αθλητή. Αυτό χρειάζεται χρόνο και δεν σας δίνει μία συνολική εικόνα του κόστους που θα πρέπει να πληρώσετε.

[u]Προτεινόμενη βελτίωση
: Θα προσθέσουμε μία σελίδα όπου θα παρουσιάζονται όλοι οι αθλητές και το κόστος αποστολής τους στην ακαδημία προπόνησης. Θα μπορεί να διαλέξετε τους αθλητές που θέλες να στείλετε για προπόνηση και ταυτόχρονα το συνολικό κόστους της επιλογής σας. Φυσικά θα μπορείτε να επικυρώσετε την επιλογή σας, ώστε όλοι οι αθλητές θα μπορούν να στέλνονται στην ακαδημία προπόνησης ταυτόχρονα.

Image

3. Επισκόπηση καταταξης αθλητών (μόνο για Maxitrainers)

Τρέχουσα Κατάσταση: Όταν θέλετε να δείτε την κατάταξη κάθε αθλητή πρέπει να πάτε στην σελίδα κάθε αθλητή, γεγονός το οποίο δεν σας επιτρέπει να συγκρίνετε αθλητές μεταξύ τους.

Προτεινόμενη βελτίωση: Ομαδοποίηση της κατάταξης των αθλητών σε μία σελίδα, σε έναν νέο σύνδεσμο που θα εμφανίζεται στην σελίδα των αθλητών της βασικής σας ομάδας.

Image

4. Φίλτρο για την κατάταξη αθλητών στην εθνική κατηγορία

Τρέχουσα κατάσταση: Είναι δύσκολο να αξιολογήσετε τη δυναμική των αθλητών των ομάδων στην εθνική κατηγορία, αφού εκεί συμμετέχουν αθλητές από διαφορετικές χώρες.

Προτεινόμενη βελτίωση: Πρόσθεση ενός φίλτρου για κάθε εθνική κατηγορία που θα επιτρέπει την κατάταξη των αθλητών που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Image

Η Ομάδα Ανάπτυξης