Seizoen 74 - Release Notes

(08:00 07-03-2020)
De installatie van deze release is gepland voor zaterdag 7 maart, dus deze zal klaar zijn voor de seizoensverandering.


1. Efficiëntieverliezen na meetings

De aangekondigde wijzigingen van de efficiëntieverliezen van het stadion na meetings worden nu actief. In plaats van een bepaalde hoeveelheid efficiëntie aan te rekenen voor een bepaald type meeting, hangt het efficiëntieverlies voortaan alleen af ​​van de ticketinkomsten en enkele kleine willekeurige effecten. Dat betekent in de meeste gevallen dat de efficiëntieverliezen voor niet-officiële meetings zullen afnemen, terwijl de efficiëntieverliezen voor officiële meetings, waaronder de Nationale competitie, zullen toenemen. Raadpleeg voor een lijst met voorbeelden ons voor-aankondigingsbericht Season 74 - Efficiency Losses After Meetings.


2. Kleine verbeteringen en bugfixes

Zoals gewoonlijk hebben we ook bugs opgelost. Er mogen bijvoorbeeld geen onmogelijke datums meer verschijnen op de zoekpagina van de meetings.

We nemen ook de handleiding, sectie voor sectie, van het begin tot het einde door en vervangen verouderde informatie door de juiste en verbeteren ook het Engels zelf. Als je verkeerde of verouderde informatie vindt in de Engelse versie van de handleiding, kun je dit hier melden: [DEV] Guide Updates
Tijdens het werken aan de sectie "2.3 Coaches en training" merkten we dat de term "Hoofdteamtrainer" nogal misleidend is. Deze coaches zijn beperkt tot hun specialiteit en niet tot het hoofdteam. Dus vanaf nu noemen we ze "Gespecialiseerde trainers".

Het development team,

Ned, Apolo, Claire_Grube, Guyvandamme, Gynnad & Jorginho