Seizoen 74 - Release Notes

(08:00 07-03-2020)
Het installeren van deze release is gepland op zaterdag 7 maart, zodat hij klaar is voor de seizoensovergang.


1. Efficiëntieverlies na wedstrijden

De aangekondigde veranderingen van het efficiëntieverlies van het stadion na wedstrijden gaan nu in. In plaats van het verlies van een vaste afname, afhankelijk van het type wedstrijd, wordt het nieuwe efficiëntieverlies alleen bepaald door inkomsten uit ticketverkoo en enkele kleine willekeurige effecten.

Dit betekent in de meeste gevallen dat het efficiëntieverlies bij offficieuze wedstrijden afneemt, en toeneemt bij officiële wedstrijden (competitie en kampioenschappen).

Een lijst met voorbeelden kun je zien bij de vooraankondiging op Season 74 - Efficiëntieverlies na wedstrijden.2. Kleine aanpassingen en bugfixes

Zoals gewoonlijk hebben we ook wat bugs gerepareerd. Zo zouden onmogelijke data niet meer moeten verschijnen op de zoekpagina voor wedstrijden.

Van voor naar achter hebben we ook de handleiding bekeken, en verouderde informatie vervangen door de actuele, juiste versie. De tekst van de Engelse versie is ook verbeterd. Als je toch fouten vindt in de Engelse versie, kun je het hier melden: [DEV] Guide Updates

Bij het werken aan sectie "2.3 Trainers en training" merkten we dat de term "Hoofdtrainer" misleidend is. Deze trainers kunnen alleen hun eigen specialisme trainen, niet het hele hoofdteam. Vanaf nu noemen we ze "Gespecialiseerde trainers".


Het ontwikkelteam,

Ned, Apolo, Claire_Grube, Guyvandamme, Gynnad & Jorginho