Sezona 74 - Napomene za nadogradnju

(08:00 07-03-2020)
Instalacija ove nadogradnje planirana je za subotu, 7.ožujka, pa će sve biti spremno prije početka nove sezone.


1. Gubici produktivnosti nakon natjecanja

Najavljene promjene gubitaka produktivnosti stadiona nakon natjecanja će sada postati aktivne. Umjesto da gubici produktivnosti budu određeni broj za određeni tip natjecanja, gubici produktivnosti sada će ovisiti samo o prihodu od ulaznica i nekim malim nasumičnim efektima. To znači, u većini slučajeva, da će gubici produktivnosti za neslužbene mitinge biti manji dok će gubici produktivnosti za službena natjecanja, uključujući i Nacionalnu ligu, biti veći. Za neke primjere, molimo vas da pogledate prethodnu objavu Sezona 74 - Gubici produktivnosti nakon natjecanja.


2. Mala poboljšanja i popravci bugova

Kao i obično, popravili smo neke bugove. Npr: Na stranici traženja mitinga više se neće pojavljivati nemogući datumi.

Također, prošli smo kroz cijeli vodič za igru, dio po dio, od početka do kraja, i zamijenili zastarjele informacije sa ispravnim verzijama, i također smo poboljšali sam engleski. Ako pronađete pogrešnu ili zastarjelu informaciju u engleskoj verziji vodiča za igru, možete nam to prijaviti ovdje: [DEV] Guide Updates.
Dok smo radili na poglavlju "2.3 Treneri i trening" uočili smo da je termin "Trener u prvoj ekipi" donekle pogrešan. Ovi treneri su ograničeni na svoje specijalnosti a ne na prvu ekipu. Stoga, odsad pa nadalje ove trenere zvati ćemo "Specijalizirani treneri".


Razvojni tim,

Ned, Apolo, Claire_Grube, Guyvandamme, Gynnad & Jorginho