74η Περίοδος - Σημειώσεις Εκδοσης

(08:00 07-03-2020)
Η εγκατάσταση της νέας έκδοσης προγραμματίζεται για το Σάββατο, 7 Μαρτίου, θα είναι δηλαδή έτοιμη πριν την έναρξη της νέας περιόδου.

b]1. Απώλεια αποδοτικότητας μετά από αγώνες[/b]
Ο
Οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν στην απώλεια αποδοτικότητας ενεργοποιούνται. Αντί η αποδοτικότητα του σταδίου να μειώνεται ένα συγκεκριμένο ποσοστό ανάλογα με το είδος του αγώνα, θα συνδέεται πλέον με το εισόδημα από εισητήρια και μερικούς τυχαίους παράγοντες. Αυτό σημαίνει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις ότι η απώλεια στα ανεπίσημα μήτιγκς θα είναι μικρότερη, ενώ η απώλεια σε επίσημους γώνες, όπως σε αυτούς της Εθνικής Κατηγορίας θα είναι μεγαλύτερη από ότι σήμερα. Για ενδεικτικά παραδείγματα δείτε το προηγούμενο μήνυμά μας Περίοδος 74 - Απώλεια Αποδοτικότητας μετά από αγώνες.

2. Μικρές βελτιώσει και διορθώσεις σφαλμάτων

Οπως συνήθως διορθώνονται ορισμένα σφάλματα. Για παράδειγμα δεν θα εμφανίζονται ορισμένες άχρηστες ημερομηνίες στη σελίδα αναζήτησης αγώνων πλέον.

Επίσης επεξεργαζόμαστε τον Οδηγό του παιχνιδιού από την αρχή μέχρι το τέλος και αντικαθιστούμε πληροφορίες που δεν πλέον χρήσιμες με τις σωστές, ενώ βελτιώνουμε την αγγλική γλώσσα. Αν βρίσκεται άχρηστη πληροφορία στην αγγλική έκδοση του Οδηγού μπορείτε να την αναφέρετε εδ;v: [DEV] Guide Updates

Ενώ δουλεύαμε το τμήμα του Οδηγού "2.3 Προπονητές και Προπόνηση" training[/i]" καταλάβαμε ότι ότι ο όρος "Προπονητής βασικής ομάδας" δημιουργεί σύγχιση. Οι προπονητές χαρακτηρίζονται από την ειδικότητά τους και όχι από την ένταξή τους στην βασική ομάδα. Για αυτό και στο μέλλον θα αναφέρονται ώς "Εξειδικευμένοι Προπονητές".

Η Ομάδα Ανάπτυξης

Ned, Apolo, Claire_Grube, Guyvandamme, Gynnad & Jorginho