Sezona 73 - Napomena za nadogradnju

(08:00 28-12-2019)
Instalacija ove nadogradnje planirana je, prije početka nove sezone, u subotu 28. prosinca.


1. Nadogradnja stadiona

A) Kazna za nisku produktivnost

Ukoliko je produktivnost prilikom provjere jako niska odsada ćete, umjesto oduzimanja dijelova stadiona, morati platiti kaznu. Provjera efektivnosti vrši se tijekom financijskog ažuriranja, a kazna će biti 1/10 nove trenutne obnove produktivnosti. Na taj način broj tjednih provjera produktivnosti smanjen je sa 7 na 1, a povećana je vjerojatnost da budete uhvaćeni.


B) Trošak obnove produktivnosti

Odsada, obnova produktivnosti preko održavatelja stadiona će biti financijski najisplativiji način održavanja stadiona. Da bi to bilo tako, dvostruko smo povećali trošak trenutne obnove produktivnosti. Stoga, ubuduće opciju obnova produktivnosti koristite samo u slučaju krajnje nužde. Ako je produktivnost malo ispod kritične vrijednosti (85%, bez odžavatelja stadiona), još uvijek vam je bolje zaposliti održavatelje stadiona i riskirati moguće kazne neko vrijeme nego izvršiti trenutnu obnovu produktivnosti.


C) Degradiranje segmenata stadiona

Odsada ćete moći degradirati bilo koji segment stadiona tako da ćete u nalog za radove unijeti broj s negativnim predznakom. Trošak degradiranja iznosit će 1/5 nadogradnje. Za sjedalice, nadogradnja će uvijek koštati 20€ po sjedalici.


D) Gubitak produktivnosti nakon mitinga

Gubitak produktivnosti nakon mitinga ostaje isti. To bi se moglo promijeniti na početku sezone 74.


2. Ažuriranje vodiča za igru

Odavno nismo ažurirali vodič za igru, tako da su neke informacije u njemu bile zastarjele ili čak pogrešne. Sada smo ažurirali 2.2 Juniorska ekipa, dio o održavateljima stadiona 2.4 Osoblje i 2.5 Stadion. Također smo iz vodiča uklonili pogrešne i nevažne informacije iz 4.2 Višeboji.
Ukoliko uočite neke pogrešne informacije u vodiču za igru, možete nas obavijestiti preko: [DEV] Guide Updates. Molimo vas da nam tamo javljate samo probleme u English verziji vodiča. Za informacije koje su pogrešne u verziji vašeg jezika ali točne u engleskoj verziji, molim vas da kontaktirate prevoditelje za vaš jezik.


Razvojni tim,

Ned, Apolo, Claire_Grube, Guyvandamme, Gynnad & Jorginho