72η περίοδος - Σημειώσεις Εκδοσης

(07:00 19-10-2019)
Η εγκατάσταση της νέας εκδοσης προγραμματίζεται για το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, δηλαδή θα είναι έτοιμη πριν την έναρξη της νέας περιόδου.

1. Στάδιο και συντηρητές

Από τώρα και στο εξής οι συντηρητές είναι ικανοί να αυξάνουν την αποδοτικότητα του σταδίου σας σε ημερήσια βάση. Οσο μεγαλύτερο ειναι ένα στάδιο, τόσο περισσότερους συντηρητές θα χρειαστείτε για να έχετε αποτέλεσμα. Και όσους περισσότερους συντηρητές έχετε, τόσο μεγαλύτερη αύξηση της αποδοτικότητας θα επιτυγχάνουν σε ημερήσια βάση. Επίσης, θα είναι περισσότερο αποτελεσματικοί όταν οι τιμές της αποδοτικότητας είναι χαμηλότερες.

Σαν γενικός προσανατολισμός, το κόστος για τους μισθούς των συντηρητών θα πρέπει είναι περίπου ίσο με το 1/25 του κόστους στιγμιαίας αποκατάστασης της αποδοτικότητας του σταδίου όταν αυτό βρίσκεται στο 87%, έτσι ώστε να μπορούν να καλύπτουν αποτελεσματικά τις ημερήσιες απώλειες. Ομως, ίσως να θελήσετε να προσλάβετε περισσότερους, ώστε να μπορούν καλύψουν τις απώλειες της αποτελεσματικότητας μετά από αγώνες που γίνονται στο στάδιό σας.

Κατά την περίοδο 72 το κόστος επισκευής του σταδίου μέσω συντηρητών θα είναι χοντρικά το ίδιο με το κόστος της άμεσης αποκατάστασης. Αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει την 73η περίοδο, το κόστος της αυτόματης αποκατάστασης του σταδίου θα διπλασιαστεί και έτσι η διαχείριση της αποτελεσματικότητας μέσω των συντηρητών θα γίνει πολύ περισσότερο ελκυστική μέθοδος. Τότε η αυτόματη αποκατάσταση θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε επείγουσες περιστάσεις. Επίσης θα αντικατασταθεί η αυτόματη καταστροφή τμημάτων του σταδίου όταν η αποτελεσματικότητα πέσει πολύ χαμηλά με μία προειδοποίηση που θα σας καλεί να κάνετε άμεση αποκατάσταση καταβάλλοντας το διπλάσιο κόστος.

Και όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει από την προηγούμενη περίοδο, ενδεχομένως θα αλλάξουμε την απώλεια αποτελεσματικότητας των σταδίων μετά από μήτιγκς.


2. Έλεγχος μέγιστου αριθμού αθλητών στην Ομάδα Νέων κατά την προπόνηση

Καταλάβαμε ότι η δυνατότητα που παρέχετε να επιστρέφει κάποιος στην Ομάδα Νέων χρησιμοποιείται ώστε να προπονούνται περισσότεροι από 18 αθλητές με το μπόνους προπόνησης που έχει η Ομάδα Νέων. Προκειμένου να το αποφύγουμε αυτό το μέλλον, τα όριο για τον μέγιστο αριθμό αθλητών θα ελέγχονται κατά τη στιγμή της προπόνησης. Θα μπορείτε δηλαδή να μετακινείται νέους αθλητές πίσω στην Ομάδα Αθλητών και εφόσον αυτοί πληρούν τις αναγκαίες προϋποθέσεις μόνο αν στην ομάδα υπάρχουν λιγότεροι από 18 αθλητές.

Η Ομάδα Ανάπτυξης,

Ned, Apolo, Claire_Grube, Guyvandamme, Gynnad & Jorginho