Seizoen 71 - Nieuws van het Development Team

(08:00 10-08-2019)
Nieuwe Content Manager

Graag stellen we een nieuw lid in ons team voor: Jorginho is nu toegetreden tot het development team als contentmanager. Naast zijn uitstekende werk als Maxi-Operator, zal hij zorgen voor de communicatie en houdt hij de handleiding up-to-date.


Plannen voor het stadion

Dit seizoen zal er geen release zijn. Er zijn dus geen wijzigingen in het stadion. De schijnwerpers en het dak moeten nog een seizoen wachten. Maar we willen graag concreter worden in onze plannen om de efficiëntie en de terreinverzorgers te veranderen.


Efficiëntie en terreinverzorgers

Als eerste stap willen we de terreinverzorgers de mogelijkheid geven om de efficiëntie bij de dagelijkse updates te verhogen. Als u voldoende terreinverzorgers inhuurt, zal deze dagelijkse toename hoger zijn dan het dagelijkse verval, wat resulteert in een dagelijkse netto toename van de efficiëntie. Op deze manier worden de kosten voor efficiëntieherstel via terreinverzorgers ongeveer hetzelfde als voor het gebruik van het directe efficiëntieherstel.


Straf voor te lage efficiëntie

Een seizoen later is de volgende stap om de terreinverzorgers te gebruiken als de normale manier om je stadion in orde te houden. Het onmiddellijke efficiëntieherstel van het stadion zal nog steeds mogelijk zijn, maar we zullen de kosten verdubbelen, zodat het inhuren van terreinverzorgers aantrekkelijker is.
Als de efficiëntie te laag is bij de dagelijkse update, verlies je geen stadiononderdelen meer. In plaats daarvan wordt uw stadion automatisch worden hersteld tot 100% tegen de 4-voudige kosten in vergelijking met nu.


Efficiëntieverlies na vergaderingen

We zullen ook het efficiëntieverlies na wedstrijden heroverwegen. Momenteel verliest het stadion 1% na meetings van de National League en 5% na onofficiële internationale meetings. Naar onze mening zou het andersom moeten zijn: meetings van de National League zijn belangrijker en trekken veel meer toeschouwers, dus moet het efficiëntieverlies 5% zijn. Voor niet-officiële wedstrijden overwegen we een efficiëntieverlies van 1% voor regionale meetings tot 3% voor internationale meetings.

Het development team,

Ned, Apolo, Claire_Grube, Guyvandamme, Gynnad & Jorginho