Sezona 71 - Novosti iz razvojnog tima

(08:00 10-08-2019)
Novi manager sadržaja

Kao prvo, želimo vam predstaviti novog člana osoblja igre. Jorginho se priključio razvojnom timu, kao manager sadržaja. Osim što odlično odrađuje posao MaxiOperatera, on će sada uz to voditi računa o komunikacijama i pravovremenom ažuriranju vodiča za igru.

Planovi za stadion

Ove sezone neće biti nikakvih novosti odnosno neče biti nikakvih promjena vezano za stadione. Rasvjeta i krov stadiona morat će pričekati još najmanje jednu sezonu. Trenutno želimo biti više konkretni sa našim planovima o promjenama u produktivnosti stadiona i održavateljima stadiona.

Produktivnost i održavatelji stadiona

Kao prvi korak, željeli bismo održavateljima stadiona dati sposobnost da povećaju produktivnost stadiona pri dnevnom ažuriranju. Ako zaposlite dovoljno održavatelja, dnevno povećanje produktivnosti će biti veće od dnevnog opadanja što će rezultirati svakodnevnim poboljšanjem produktivnosti. Trenutno, trošak popravka preko održavatelja biti će otprilike isti kao trošak opcije obnova produktivnosti.

Kazna za premalu produktivnost stadiona

Jednu sezonu iza toga, sljedeći korak biti će da održavatelji stadiona postanu uobičajen način čuvanja dobrog stanja vašeg stadiona. Opcija obnova produktivnosti i dalje će biti moguća ali će biti dvostruko skuplja što će zapošljavanje održavatelja učiniti atraktivnijim.

Ako je produktivnost premala prilikom dnevnog ažuriranja, više nećete gubiti dijelove stadiona. Umjesto toga vaš stadion će odmah biti popravljen na 100% produktivnosti ali uz 4 puta veće troškove nego trenutno.

Pad produktivnosti nakon mitinga

Također, ponovo ćemo razmotriti pad produktivnosti nakon održanih mitinga. Trenutno, stadion gubi 1% produktivnosti nakon natjecanja u Nacionalnoj Ligi, a 5% nakon neslužbenih internacionalnih mitinga. Po našem mišljenju, trebalo bi biti obratno: natjecanja Nacionalne Lige su važnija i privlače puno više gledatelja, stoga pad efektivnosti kod njih bi trebao biti 5%. Za neslužbene mitinge imali bi pad produktivnosti od 1% za regionalne mitinge do 3% za internacionalne mitinge.

Razvojni tim,

Ned, Apolo, Claire_Grube, Guyvandamme, Gynnad & Jorginho