Herziening optie "Terugsturen naar jeugdopleiding".

(07:00 01-03-2019)
Recent hebben we gemerkt dat sommige spelers bereid zijn om veel te hoge prijzen te betalen voor middelmatige atleten die nog teruggestuurd mogen worden naar de jeugdopleiding, uitsluitend om meer kans te maken op winst in de jeugdcompetitie. Dit was niet onze bedoeling toen we de jeugdcompetitie en de Terug naar de jeugd optie ontwierpen. Daarom hebben we besloten om deze vraag op de transfermarkt uit te schakelen.

Vanaf volgend seizoen kun je in de jeugdcompetitie alleen starten met jeugdatleten die je zelf gezocht hebt, of aangekocht zijn voor 2 maart 2019. Je kunt nog altijd aangekochte jeugdatleten terugsturen naar de jeugdopleiding, maar zij hebben geen startrecht meer in de jeugdcompetitie.

Met deze verandering kunnen we de transfermarkt en de jeugdcompetitie gescheiden houden en jullie toch nog steeds de mogelijkheid bieden om gekochte jeugdatleten versneld te trainen, zoals dat steeds de bedoeling was voor de jeugdopleiding.

Wat mogen jullie nog meer verwachten van de komende release? De release is deze keer weer relatief klein en bevat vooral het herstel van fouten.

Het ontwikkelteam,

Ned, Apolo, Claire_Grube, Guyvandamme & Gynnad