Maxi-kerst 2018

(00:30 01-12-2018)
Het was een opwindend jaar voor Maxithlon en daarom zal dit nieuwsbericht door de hoogtepunten van vorig jaar lopen.

Jeugdcompetitie
Begin 2018 is de jeugdcompetitie echt begonnen, sinds die introductie zijn er op elke donderdag of vrijdag jeugdcompetitie-wedstrijden waarbij de Maxithlon-sterren van de toekomst het tegen elkaar opnemen.

De introductie van de jeugdcompetitie was een groot succes, zoals de onderstaande statistieken laten zien. We hopen dat iedereen van deze nieuwe functie geniet en als je nog niet meedoet aan de jeugdcompetitie, is het nog niet te laat! Meld je nu hier aan.

- 1901 jeugdcompetitieploegen
- 17817 jeugdatleten in jeugdploegen
- 56 nieuwe jeugdkampioenen

Meerkampen
Na de jeugdcompetitie zagen ook de meerkampen in 2018 het zonlicht. Na veel inspanning kwamen we eindelijk op het punt dat in de laatste release de meerkampen meetellen in de nationale competitie en de kampioenschappen. De introductie van een nieuwe specialiteit gaf de teams een geheel nieuwe dimensie omdat ze nu meerkampers moesten vinden, wat voor elke gebruiker in Maxithlon een uitdaging is/was.

Maxi-kerst 2018
Last but not least, zoals elk jaar is er ook dit keer een Maxi-kerst, wat betekent dat we een wedstrijd zullen houden tussen 1 december 2018 en 31 december 2018. Het bestaat uit het aanbrengen van de meeste gebruikers naar Maxithlon met behulp van uw eigen verwijzingslink, die je kunt vinden op de pagina Help ons.

Elke gebruiker die zich registreert door jouw URL te gebruiken, wordt geteld vanaf 1 december 2018. De gebruikers die aan het einde van de wedstrijd (31 december 2018) de meeste verwijzingen hebben gegenereerd, worden beloond met een periode MaxiTrainer:

- 1e krijgt 1 jaar Maxitrainer gratis
- 2e en 3e krijgen 3 maanden Maxitrainer gratis
- 4e, 5e en 6e krijgen 1 maand Maxitrainer gratis

Veel geluk voor jullie allemaal en een leuke jacht!