MaxiJoulu 2018

(00:30 01-12-2018)
MaxiJoulu 2018

Se oli jännittävä vuosi Maxithlonille, ja siksi tässä uutisviestissä käydään läpi viime vuoden kohokohtia.

Nuorisoliiga

Vuoden 2018 alussa nuorisoliiga alkoi todellisena, sillä johdannossa on järjestetty nuorisoliigan tapahtumat joka torstai tai perjantai, jolloin tulevaisuuden Maxithlon-tähdet kilpailevat toisiaan vastaan.

Nuorisoliigan käyttöönotto oli menestys, kun alla olevat tilastot osoittavat. Toivomme, että jokainen nauttii tästä uudesta ominaisuudesta ja jos et ole vielä tutustunut nuorisoliigaan, ei ole liian myöhäistä! Rekisteröidy nyt tästä .

- 1901 nuorisoliigan joukkuetta
- 17817 nuorta urheilijaa nuorisojoukkueissa
- 56 uutta nuorisomestaria

Yhdistetyt tapahtumat
Yhdessä Nuorten liigan kanssa suurin osa, joka on julkaistu vuonna 2018, on ollut yhdistetyt tapahtumat. Monien ponnistelujen jälkeen vihdoin tulimme siihen pisteeseen, että viimeisimmässä julkaisussa yhdistetyt tapahtumat voitiin laskea National League -tapahtumiin ja mestaruuskilpailuihin. Uuden erikoisalueen käyttöönotto antoi ryhmille aivan uuden ulottuvuuden, koska heidän tarvitsi nyt löytää monitieteisiä urheilijoita, mikä on haaste kaikille Maxithlon-käyttäjille.

MaxiJoulu 2018
Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kuten joka vuosi myös tänä vuonna on myös MaxiJoulu, joka tarkoittaa, että juhlimme kilpailun, joka järjestetään 1. joulukuuta 2018 ja 31.12.2018 välisenä aikana. Tavoitteena on tuoda useimmat käyttäjät mahdollista pelata käyttäen omaa referral linkkiä, joka löytyy sivulta Auta meitä .

Jokainen käyttäjä, joka kirjautuu URL-osoitteesi perusteella, lasketaan alkaen 1. joulukuuta 2018. Käyttäjät, jotka kilpailun lopussa (31.12.2018) ovat keränneet eniten viittauksia, palkitaan MaxiTrainerilla:
- Ensimmäinen saa 1 vuoden Maxitraineriä ilmaiseksi
- 2. ja 3. saavat 3 kuukautta Maxitraineria ilmaiseksi
- Neljäs, viides ja kuudes saavat 1 kuukausi Maxitraineriä ilmaiseksi

Onnea kaikille teille ja onnellista metsästystä!