Meerkampen - Deel 3 (Seizoen 67) - Release notes

(08:00 03-11-2018)
De installatie van deze release is gepland op zaterdag 3 november om klaar te zijn voor de seizoenswisseling.

Eerst willen we een nieuw lid van het development team introduceren. Gynnad zal helpen bij het ontwikkelings- en testproces en om de communicatie tussen het ontwikkelteam, het personeel en de gebruikers te verbeteren.


1. Meerkampen

A) Invoering bij alle overige wedstrijden

De meerkampen worden toegevoegd aan de individuele kampioenschappen, de clubkampioenschappen en de door het systeem gegenereerde regionale meetings. Vanaf nu zullen de resultaten in de meerkampen volledig meetellen in alle officiële meetings, wat betekent dat ze zullen bijdragen aan het eindresultaat in het geval van de wedstrijden van de Nationale Competitie en clubkampioenschappen, en je kunt medailles en het volledige prijzengeld krijgen bij de individuele kampioenschappen.
In het geval van clubkampioenschappen draagt ​​het gemiddelde van de punten van de disciplines van de meerkamp bij aan het eindresultaat.


B) Favoriete discipline

Meerkampers kunnen een favoriet discipline krijgen. De bonus voor de favoriete discipline wordt toegepast op elke discipline van de meerkamp, wat leidt tot een beter eindresultaat.


C) Alles of niets

Sinds twee weken is de optie Niet deelnemen niet meer beschikbaar voor de disciplines binnen de meerkampen. Je meerkampers moeten deelnemen aan alle disciplines of niet deelnemen aan de meerkamp.
Als je bovendien de inzet voor de totale meerkamp op Niet deelnemen zette, zal de inzet voor afzonderlijke disciplines ook op Niet deelnemen staan en zult je de inzet niet kunnen veranderen.


D) Geen WR en WRC-prijzengeld voor disciplines binnen een meerkamp

Vanaf nu kun je het prijzengeld voor wereldrecords in meerkampen alleen krijgen voor wereldrecords in de totale meerkamp zelf. De wereldrecords voor de disciplines binnen de meerkampen worden nog steeds berekend en weergegeven, maar ze hebben alleen statistische waarde.


2. Bugfixes en kleine verbeteringen

A) Officiële plaatsen

Vanaf nu wordt het aantal officiële plaatsen voor elke provincie berekend op basis van het aantal actieve teams. Dat betekent dat alleen teams met een login in de afgelopen 30 dagen worden bekeken.
Daarnaast introduceren we hier een bovengrens: het aantal officiële evenementenlocaties dat regio's kunnen hebben, is minimaal 1, maar daarboven kan het niet hoger zijn dan het aantal teams. We hebben ook de vereiste om meer dan 25 plaatsen per land gewijzigd: Nu zijn meer dan 250 actieve gebruikers nodig om extra officiële plaatsen te krijgen.


B) Onvolledige opstellingen

De boete voor incomplete deelnames in wedstrijden van de Nationale competitie, clubkampioenschappen en jeugdcompetitie wordt aangepast aan de nieuwe situatie met 52 disciplines per meeting in de hoofdploeg en 14 disciplines in de jeugdcompetitie. Je hebt tenminste nodig:

- 50 geldige resultaten om het volledige wekelijkse prijzengeld en tv-inkomen van de Nationale competitie te krijgen.
- 380 geldige resultaten om het volledige prijzengeld van het seizoen te krijgen van de Nationale competitie.
- 50 geldige resultaten om het volledige prijzengeld te krijgen van clubkampioenschappen.
- 7 geldige resultaten om het volledige prijzengeld van de jeugdcompetitie te krijgen.


C) Enkele optische wijzigingen

Er zullen ook enkele optische veranderingen zijn. We proberen bijvoorbeeld de informatie-overload kwijt te raken, die meerkampen op bepaalde pagina's produceren, door alleen het eindresultaat weer te geven in plaats van alle resultaten.


3. Vooraankondiging: training van atleten in gecombineerde evenementen

Twee seizoenen geleden hebben we de mogelijkheid geïntroduceerd om meerkampers te trainen met elke beschikbare trainer. We zijn van plan om deze functie aan het einde van het seizoen af ​​te schaffen. Vanaf seizoen 68 kun je meerkampers alleen toewijzen aan trainers voor meerkampen of (in het geval van jeugdatleten) jeugdtrainers.


4. Herinnering: bugs melden

We willen jullie graag herinneren aan sectie 9 van onze algemene voorwaarden:

Als je een fout in Maxithlon ziet, meld dit dan aan de Maxithlon Staff (via Contacteer ons formulier of e-mail: world@maxithlon.com) met een gedetailleerde beschrijving van het probleem. We zullen het probleem zo snel mogelijk analyseren en oplossen.
Het is absoluut verboden om gebruik te maken van een bug ; als dit gebeurt, word je gestraft met het onmiddellijk verbannen van je club. Je moet de bug aan de operatoren melden, zoals eerder gezegd: door een gedetailleerde mail te schrijven.


Het development team,

Ned, Apolo, Claire_Grube, Guyvandamme & Gynnad