Interview met Andrew32, manager van Andrew United

(16:00 28-04-2017)
Vandaag hebben we een speciale gast, Andrew32, de manager van Andrew United, winnaar van de laatste twee seizoenen in de Internationale eerste klasse.

Chezmo: Wat doe je in het echte leven?
Andrew32: Mijn professionele activiteit houdt verband met de magische wereld van horloges. Ik verkoop en repareer horloges, van oude antieke horloges tot moderne ingewikkelde horloges. Mijn familie bezit verschillende antiek- en horlogewinkels in Riga.

Wat heeft je in Maxithlon blijven motiveren na alle successen? (Champions Cup, Wereldrecords, Olympische Gouden Medailles ...)
Ik kan altijd motivatie vinden om na al deze jaren nog steeds Maxithlon te spelen. Ook zou het jammer zijn om mijn club te verlaten na al het werk dat ik heb gedaan. Veel dank aan Gerkelly voor de gespannen strijd en het indrukwekkende spektakel op het einde van vorig seizoen.

Hoe moeilijk is het om een team op te bouwen dat de internationale eerste klasse wint?
Het is voor niemand een geheim dat als je succes wil in dergelijke strategiespelletjes het nodig is om uw langetermijnstrategie te volgen, de federaties zorgvuldig te lezen en veel geduld te hebben.

Wat is het moment waarop je het meeste trots bent als manager?
Het is moeilijk voor mij om één moment te kiezen, misschien moet het nog komen.

Wat hoop je te bereiken in de nabije toekomst?
In het komende seizoen vinden de Olympische Spelen plaats en ik zal zo hard mogelijk proberen om daar mee te doen.

Beste groeten,

Andrew

Bedankt voor interview en succes in de toekomst.
Groeten,

Chez