Entrevista amb Andrew32, mànager d'Andrew United

(16:00 28-04-2017)
Salutacions a tothom! Avui tenim amb nosaltres a un invitat especial, Andrew32, mànager d'Andrew United, guanyador de les últimes dos temporades de la Lliga Internacional.

Chezmo: Què fas per treballar a la vida real?
Andrew32: Hola Chezmo! Millor tard que mai! La meva activitat professional està associada amb el màgic món dels rellotges. Venc i repare rellotges, des dels models més antics fins models moderns i complicats. La meva familia és propietaria de diverses tendes d'antiguitats i rellotges a Riga.

C: Què t'ha mantingut jugant a Maxithlon durant aquests anys i desprès dels èxits obtinguts?
A: Sempre trobe motivació per continuar jugant a Maxithlon, fins i tot després de tots aquests anys (Champions Cup, Récords del món, Medalles Olímpiques d'or, etc). A més, seria una llàstima abandonar el meu club després de tot el treball que he fet. I moltes gràcies a Gerkelly per la lluita i el dramàtic espectacle a final de temporada.

C: Cóm de difícil és fer un equip guanyador de la Lliga Internacional?
A: No hi és un secret per a ningú que vol tindre èxits als jocs d'estratègia com Maxithlon és necessari seguir el plan que hi hagis planejat a llarg terme, llegir els temes del forus acuradament i tindre molta paciència.

C: Qual ha sigut el teu moment més orgullós com a mànager?
A: És difícil per a mi triar el moment de més orgull, tal volta està per vindre.

C: Què esperes aconseguir en un futur proper?
A: En la temporada que tenim per davant es celebraràn els Jocs Olímpics. Intentaré fer el màxim possible per a participar en ells amb èxit.
Salutacions.

C: Gràcies per acceptar aquesta entrevista i que sigues tenint èxit al futur.
Un salut, Chez.

Gràcies per aquest moment de coneixement. Ha sigut divertit, us esperem a les pròximes entrevistes.