Maxithlon versio pääsiäinen 2017 - julkaisutiedot

(20:00 15-04-2017)
Olemme erittäin iloisia voidessamme ilmoittaa pääsiäisen version julkaisemisesta ensimmäisinä Maxithlonin muutoksina pitkään aikaan. Tässä uutisviestissä selitämme muutokset.

Ennen kuin vihdoin kerromme sinulle uutta, haluamme varoittaa, että tämä julkaisu edellyttää kääntäjien työtä, joten älä huoli, jos näet jotain italialaista verkkosivustoa. Tätä muutetaan pian, kun kääntäjät lataavat työnsä.

Näppäimistön pikanäppäimet : Jotta sivujen selaaminen olisi helpompaa, otimme käyttöön näppäimistön vaihtoehdon sen sijaan, että nuolinäppäimiä olisi vieritettävä ja napsautettava. Tämä toteutetaan nyt kahdella alalla:
1. Urheilijan yksittäiselle sivulle on mahdollista käyttää Alt + O ja Alt + P siirtyä edelliseen tai seuraavaan urheilijaan
2. Tapahtumien tulokset ja ilmoittautumissivut : samat näppäimet mahdollistavat siirtymisen edelliselle tai seuraavalle sivulle
Tämä saattaa vaikuttaa hieman erilaiselta käyttämässäsi selaimessa, joten tarkista alla olevasta taulukosta selaimen oikea näppäinyhdistelmä.
Riippuen käyttäjien palautteesta, voimme myös toteuttaa tämän ominaisuuden muilla sivuilla, kuten Valmentajat , Viestit ja Ranking ja jopa jotain vastaavaa hypätä Joidenkin sivujen välilehdet, kuten Urheilijat-sivu .

Imperial yksiköt: Yhdysvaltain, Yhdistyneen kuningaskunnan ja muiden maiden käyttäjiä käytetään Imperial järjestelmään metrijärjestelmän sijasta, joka tarkoittaa kiloa, jalkoja ja tuumaa jne. Kg: n, metrin jne. Sijasta. Nyt on lisätty Asetukset -sivulla vaihtoehto Mittayksiköt (Imperial / Metric). Ensimmäisessä vaiheessa tätä käytetään nyt näyttämään urheilijan pituus ja paino ) Yksilöllisen urheilijan sivulle ja Urheilijoiden tiedot sivulla . Voit sallia pituuden lajittelun Urheilijoiden tiedot -sivulla sisältäen etummaisen nollan tuumille, joten voit napsauttaa sarakeotsikkoa lajittelemaan arvot pienestä korkeuteen, Toinen napsautus peruuttaa lajittelun. Riippuen käyttäjien palautteesta, voimme laajentaa tätä ominaisuutta kentätapahtumien tuloksiin myöhemmin.

Liittymien 'lukemattomat' indikaattorit : Ennen kuin näet liittojen luettelon, mutta sinun oli avaamatta niitä yksitellen nähdäksesi, oliko uusia lukemattomia viestejä. Federaation sisällä järjestelmä näyttää punaisen 'lukemattoman' viestin jokaiselle hallituksen nimikkeelle uusilla viesteillä. Olemme nyt tehostaneet tämän myös mainostamaan tämäntyyppisen viestin päävalikossa liittojen koodin jälkeen.

Tilaviesti tietueen saavuttamisesta : Kun yksi urheilijoista rikkoo kansallisen, mantereen tai maailmanennätyksen, näet viestin kotisivulla Tilaviestit -osassa.

Ikä urheilijoiden testisivulla : Jotta sinun ei tarvitse avata kahta näyttöä tai vaihtaa kahden sivun välillä, näytämme nyt myös urheilijoiden ikä Athletes -testisivulla . Olemme tietoisia siitä, että ihmiset ovat ehdottaneet sisällyttävän muita tietoja muihin näyttöihin ja aikovat keskustella siitä edelleen liittoissa, mutta muista, että kaikki tiedot eivät ole helposti saatavilla tietokannassa ja jotkut lasketaan lennossa.

Uloskirjaus-painike : Johtajat ilmoittivat, että he joutuvat kirjautumaan vahingossa ulos, kun he haluavat avata liittovaltion mobiililaitteessa tai tabletissa, koska Logout -painike on liian lähellä liittojen luetteloa. Tämän välttämiseksi olemme siirtäneet kirjaudu ulos -painikkeen etäällä liittojen luettelosta.

Muut kohteet : mukaan lukien muun muassa:
- Joitakin tekstityksiä ja painikkeita, jotka olivat aina englanninkielisiä, saatavilla eri kielillä
- Järjestelmien parannukset, jotta vältetään valvojat, jotka tekevät niistä näkymättömiä
- Järjestelmän päivitys sähköpostiin Maxithlon-verkkosivustolta
- Sähköpostien luominen SPF-sertifikaatin avulla, joka rajoittaa roskapostisuodattimien pysäyttämisriskiä
- Muutokset Maxithlon-yhteyden turvallisuuden parantamiseksi
- joitain vikakorjauksia on lisätty

Uuden logon vapauttaminen : Kuten aiemmin ilmoitettiin, päätimme uudesta logosta ja se tulee näkyviin. Logo ei enää ole kovin lähellä loppuosaa, jotta käyttäjä ei napsauta logoa, kun he haluavat valita kohteita näytön yläosassa.

Toivomme, että Maxithlon-yhteisö näkee tämän positiivisena askeleena ja tukee meitä edelleen matkalla uuteen kehitykseen. Anna palautetta, kommentteja ja kysymyksiä virallisissa liitoissa ja yritämme palata sinuun pian.

Näppäimistön pikavalinnat (Edellinen: näppäin = O & Seuraava: avain = P)
[Koodi] Selain ____________ Windows_______ Linux_________ Mac ____________
Chrome_______________ Alt + -näppäin ______ Alt + -näppäin ______ Ctrl + Alt + -näppäin
Firefox ______________ Alt + Shift + näppäin Alt + Shift + näppäin + Ctrl + Alt + näppäin
Internet Explorer____ Alt + -näppäin] _____ Ei käytettävissä_ Ei saatavilla
Internet Explorer 11_ Ei saatavilla_ Ei käytettävissä_ Ei saatavilla
Safari_______________ Alt + -näppäin ______ Ei käytettävissä_ Ctrl + Alt + -näppäin
Opera (15 tai uudempi) __ Alt + -näppäin ______ Alt + -näppäin ______ Alt + -näppäin _____
Vaihto + Esc + näppäin Shift + Esc + näppäin Shift + Esc + näppäin [/code]


Lisätietoa pääsiäisen julkaisun taustasta

Entiset yritykset uudelleenrakentamaan tiimiä tukemaan ja kehittämään Maxithlonia toivat yhteen monia innostuneita ihmisiä ja monia ideoita, mutta tuloksia oli vaikea saada. Jonkin ajan kuluttua innostus väheni ja ihmiset kiihdytettiin omassa elämässään. Useiden yrityksien Ned, pelin perustajan ja omistajan päätyttyä, päätti pienentää suunnitelmaa saadakseen jotain liikkeelle ja kokoamaan pienen ryhmän. Tässä ovat pääsiäisen julkaisun työryhmän jäsenet:

Apolo on tiimin kehittäjä. Hän aloitti jonkin aikaa uudelleen alkaa perehtymään kehitystyökaluihin ja lähdekoodiin. Ensimmäisenä tehtävänä hän siirsi järjestelmän uusimpaan työkalujen versioon, jotta hän voisi tulevaisuudessa tukea ja kehittää.

Ivanovik liittyi tiimiin sisällönhallinnassa. Hän työskentelee pelin uutisosaston aktivoimiseksi ja listasi joukon ideoita tulevasta toiminnasta. 'Kauden päätös palkinnot' on yksi ensimmäisistä projekteista.

Äskettäin Guyvandamme liittyi tiimiin analyytikoksi ja 'projektipäälliköksi', jotka auttoivat hankkimaan suunnitelman, jotta asiat muuttuvat. Hän analysoi ja määrittää mahdolliset muutokset ja parannukset.

Ned on tietysti opas ja neuvonantajamme, ja hänellä on lopullinen päätös kaikista muutoksista.

Yhdessä sovimme, että äskettäin tehtyjä kovaa työtä, on tuotu esiin kiireellisesti, ja päätettiin koota julkaisu pienillä muutoksilla, jotta Maxithlon-yhteisö näyttäisi jotain enemmän kuin sanoja ... Kun arvioitiin työtä, Järjestelmän eduista ja riskeistä sekä julkaisuista, jotka on koottu yhteen. Apolo teki kehityksen ja koetimme ne yhdessä testausympäristössä, mikä antoi palautetta ja hienosäätöä. Maxithlon-kääntäjät saivat uuden tekstin muunnettavaksi eri kielille valmiiseen julkaisuun.

Tiedämme, että olit hyvin utelias tietää, mitä sisällytetään pääsiäisen julkaisuun, mutta uskoimme, että julkaisutiedot ja julkaiseminen yhdessä uuden version kanssa olisi hyvä julkaista. Kiitos kärsivällisyydestänne.

Kiitokset ja terveiset,
Ned, Apolo, Ivanovik ja Guyvandamme