Maxithlon version Påske 2017 - produktbemærkninger

(20:00 15-04-2017)
Vi er meget glade for at kunne annoncere frigivelsen af ​​vores Påske-version med de første ændringer af Maxithlon i lang tid. I denne nyhed vil vi forklare ændringerne.

Før vi fortæller dig, hvad der er nyt, ønsker vi at advare dig om, at denne udgivelse kræver noget arbejde af oversætterne, så du skal ikke bekymre dig, hvis du ser nogle italienske ord på webstedet. Dette vil blive ændret så snart oversætterne uploader deres arbejde.

Tastatur genveje: For at gøre bladring mellem siderne lettere, har vi introduceret en mulighed for at bruge tastaturet i stedet for at skulle rulle med pileikonerne og klikke. Dette er nu implementeret på to områder:
1. på atletens individuelle side vil det være muligt at bruge Alt+O og Alt+P for at skifte til den forrige eller næste atlet
2. på Stævners resultat- og tilmeldingssider: samme taster tillader at skifte til den forrige eller næste side
Dette kan virke lidt anderledes i den browser du bruger, så tjek venligst tabellen under denne nyhed for at finde den korrekte taste-kombination i din browser.
Afhængig af feedbacken fra brugerne, kunne vi også indføre denne funktion på andre sider som Trænere, Stafethold og Ranglister og måske noget lignende til at springe til fanerne på nogle sider som f.eks. Atleter.

Britiske enheder: Brugere fra USA, Storbritannien og andre lande er vant til det britiske system i stedet for det metriske system, hvilket betyder, pund, feet og inches mv i stedet for kg, meter mv. Vi har nu tilføjet en indstilling på siden Indstillinger så det er muligt at vælge Måle enhed (Britisk/Metrisk). Som et første skridt kan det nu bruges til at vise fysik af en atlet (Højde & Vægt) på Atletens individuelle side og Atletens detalje side. For at muliggøre sortering på Højde har vi på Atletens detalje side medtaget et foranstillet nul på inches, så du kan klikke på kolonneoverskriften for at sortere værdierne fra lav til høj, et klik nr. 2 vender sorteringen. Afhængig af feedbacken fra brugerne, kan vi udvide denne funktion til resultaterne af de tekniske discipliner senere.

”Ulæst” indikator for Fora: Før kunne du se en liste over Fora, men du var nødt til at åbne dem én efter én for at se, om der var nye ulæste beskeder. I Forum-systemet vises nu en rød 'ulæst' besked for hver Forum-titel med nye indlæg. Vi har nu udvidet dette til også at vise "ulæste" i hovedmenuen efter forummets navn.

Statusmeddelelse om at en rekord er slået: Når en af ​​dine atleter sætter en national-, kontinental- eller verdensrekord vil du se en meddelelse på hjemmesiden Status beskeder.

Alder på Atletens testside: For at undgå at skulle åbne to skærme eller at skulle skifte mellem to sider, vil vi nu også vise atletens alder på Atleter testside. Vi er klar over, at folk foreslog at medtage andre oplysninger på andre skærmbilleder og planlægger at drøfte dette yderligere i forummene, men vær opmærksom på, at ikke alle oplysninger står klar i databasen, og nogle oplysninger beregnes først når siden dannes.

Log af knappen: Ledere rapporterede, at de undertiden loggede af ved et uheld, når de ville åbne et forum på en mobil eller tablet, fordi Log af-knappen er for tæt på forum-listen. For at undgå dette, har vi flyttet knappen Log af væk fra forum-listen.

Diverse ændringer: herunder blandt andre:
- Nogle skærmtekster og knapper, som altid var på engelsk før er nu mulige at oversætte til de forskellige sprog
- Fora er nu ikke mulige for moderatorer at gøre usynlige
- Opgradering af systemet til e-mail fra Maxithlons hjemmeside
- e-mails er nu SPF certificeret for at begrænse risikoen for at blive stoppet af spamfiltre
- Ændringer som tillader fremtidige forbedringer vedrørende sikkerheden af forbindelsen til Maxithlon
- diverse fejlrettelser

Frigivelse af det nye logo: Som tidligere meddelt besluttede vi at få et nyt logo, og det er nu synligt. Logoet er ikke længere meget tæt på resten af ​​siden. Dette for at undgå at brugeren klikker på logoet, når der vælges elementer i toppen af ​​skærmen.

Vi håber, at vores Maxithlon-brugere ser dette som et positivt skridt, og vil støtte os i vores videre rejse mod nye udviklinger. Du er velkommen til at poste din feedback, kommentarer og spørgsmål i de officielle fora og vi vil forsøge at svare dig snarest.

Tastatur genveje (Forrige: Tast=O & Næste: Tast=P)
Browser____________ Windows_______ Linux_________ Mac____________
Chrome_______________ Alt+key ______ Alt+key ______ Ctrl+Alt+key
Firefox______________ Alt+Shift+key_ Alt+Shift+key_ Ctrl+Alt+key
Internet Explorer____ Alt+key] _____ Not available_ Not available
Internet Explorer 11_ Not available_ Not available_ Not available
Safari_______________ Alt+key ______ Not available_ Ctrl+Alt+key
Opera (15 or newer)__ Alt+key ______ Alt+key ______ Alt+key_____
Opera (12.1 or older) Shift+Esc+key_ Shift+Esc+key_ Shift+Esc+key


Mere information om holdet bag påske-versionen

Tidligere forsøg på at genopbygge et hold til at støtte og udvikle Maxithlon samlede mange entusiastiske mennesker og mange ideer, men det var vanskeligt at opnå resultater. Efter nogen tid, faldt entusiasmen og folk fik travlt i deres virkelige liv. Efter en række forsøg besluttede Ned, grundlægger og ejer af spillet, at skalere planen ned for at få noget igang og fik sat et lille team sammen. Her er de medlemmer på holdet, som har arbejdet på påske-versionen:

Apolo er udvikleren på ​​holdet. Han startede for nogen til siden på at blive fortrolig med udviklingsværktøjerne og kildekoden. Som sit første job flyttede han systemet til en nyere version af værktøjerne, for at gøre det muligt at supportere og udvikle spillet i fremtiden.

Ivanovik tilgik holdet som Indholds-Manager. Han arbejder på genaktivering af nyhedssektionen i ​​spillet og har opsamlet en række ideer til fremtidige aktiviteter. "Maxithlon Awards" er et af de første projekter.

For nyligt kom Guyvandamme på holdet som analytiker og "projektleder", for at hjælpe med at få en plan på plads og få noget til at ske. Han vil analysere og specificere mulige ændringer og ekstraudstyr.

Ned er naturligvis vores guide og rådgiver, og han har den endelige afgørelse om alle ændringer.

Sammen er vi enige om, at der var et presserende behov for at vise nogle resultater af det hårde arbejde som for nyligt er lavet, og det blev besluttet at sammensætte en version med nogle meget små ændringer, for at vise Maxithlons brugere noget mere end ord ... Efter evaluering af det arbejde der lå i det og fordele og risici for systemet, blev emnerne for versionen sat sammen. Apolo lavede ændringerne og sammen har vi testet dem i et testmiljø, hvilket har resulteret i feedback og yderligere finjustering. Maxithlons oversættere fik den nye tekst til konvertering til forskellige sprog, så den var klar til udgivelsen.

Vi ved, at du har været meget nysgerrig efter at vide, hvad der er inkluderet i påske-versionen, men vi mente, at det var bedst at offentliggøre produktbemærkningerne samtidig med aktiveringen af den nye version. Tak for din tålmodighed.

Tak og hilsen,

Ned, Apolo, Ivanovik og Guyvandamme