Canvis de Setmana Santa - Nova versió

(20:00 15-04-2017)
Estem molt contents de poder anunciar el llançament dels canvis de Setmana Santa, que seran els primers en molt de temps a Maxithlon. En aquesta noticia explicarem els canvis dits:

Abans de dir-vos que hi ha de nou, volem comunicar-vos que no us preocupeu si veieu algunes paraules en italià a la pàgina web. Els arxius necessaris estan fets, sòlament estan pendents de ser carregats a la web.

Comencem amb la famosa llista de novetats:
Drecera de teclat: Per a facilitar la navegació hem introduït una opció per a utilitzar el teclat en comptes del ratolí.
Actualment, aquest ús s'aplica a dos parts clau de la pàgina:
1. A la pàgina de l'atleta, es podrà usar Alt+O y Alt+P per a passar a l'atleta anterior i següent, respectivament.
2. A la pàgina de Resultats i d'inscripcions, amb la mateixa combinació de tecles per a passar a la prova anterior i següent, respectivament.
Això dependrà del navegador que s'utilitze, pots vore la combinació de tecles al requadre situat al final d'aquest comunicat.

Més endavant, depenent de l'acollida dels usuaris, aquesta mateixa funció podra ser implementada en altres pàgines, fins i tot altres coses com canviar la pestanya en pàgines com la de Atletes.

Sistema Imperial: Alguns usuaris estaran acostumats a usar el sistema imperial en comptes del sistema mètric d'unitats. A partir d'ara, existeix una opció per posar alguns paràmetres del joc a l'actual sistema en la pàgina d'Opcions. De moment, tan sols s'aplicarà als paràmetres de pes i altura dels atletes. L'ordenació funcionarà de manera habitual, i podra desenvolupar-se al futur als resultats de les proves.

Federacions "sense llegir": A partir d'ara, si hi ha algun missatge pendent en alguna de les teves federacions, apareixerà un missatge indicant-lo sense haver d'entrar a cadascuna d'elles.

Avís de rècord: Si algun atleta de tu equip bat algun rècord nacional, internacional o del món, obtindràs un avís a la secció de notícies del equip.

Edat a la pàgina de tests: Per evitar tindre més d'una finestra oberta, l'edaat de l'atleta apareixerà a la pàagina dels tests. S'ha sugerit augmentar l'informació, però per raons de programació, altres paràmetres són més difícils d'implementar.

Desconnectar: S'ha mogut el botó de desconnectar per evitar que els jugadors el presionen sense voler intentant accedir a alguna federació, especialment des de mòvils o tàblets.

Altres coses: que inclouen:
- Traducció d'alguns texts anteriorment en anglès.
- Arranjaments als sistema de federacions per evitar que queden invisibles.
- Millora del sistema de correu.
- Reducció de la probabilitat de que els correus de Maxithlon siguen tratats com Spam.
- Modificacions per posar millores de seguretat al joc.
- Solucions per alguns bugs.

Llançament del nou logo: Com es va anunciar fa temps, hem elegit un nou logo, que no estarà situat prop de la resta de botons per evitar clicks no desitjats.

Esperem que la comunitat de Maxithlon vegi aquest com un canvi positiu i ens recolzi en un nou viatje de desenvolupaments. Dònans la teva opinió, comentaris i preguntes a les federacions per a que pugam respondre tan aviat com siga possible.

Dreceres del teclat (Anterior: key= O / Següent: key= P)
Navegador_____Windows_______Linux___Mac_______

Chrome_______________ Alt+key ______ Alt+key ______ Ctrl+Alt+key
Firefox______________ Alt+Shift+key_ Alt+Shift+key_ Ctrl+Alt+key
Internet Explorer____ Alt+key] _____ No disponible_ No disponible
Internet Explorer 11_ Not available_ No disponible_ No disponible
Safari_______________ Alt+key ______ No disponible_ Ctrl+Alt+key
Opera (15 o més actual)__ Alt+key ______ Alt+key ______ Alt+key_____
Opera (12.1 o més vell) Shift+Esc+key_ Shift+Esc+key_ Shift+Esc+key


Informació de l'equip de desenvolupament

Els intents de crear un equip per desenvolupar Maxithlon van obtindre moltes idées, però no es van fer reals. Desprès de diversos intents, Ned, fundador i propietari del joc, va decidir centrar-se per produïr moviments al joc mitjançant un petit equip. Açí tenim als seus membres:

Apolo és el desenvolupador. Va començar fa ja algun temps practicant amb el codi i les ferramentes de desenvolupar. Va traslladar el sistema a una versió més moderna per a permetre una futura evolució del joc al futur.

Ivanovik és el mànager de contingut, reavivant la secció de notícies i seleccionant possibles idées per al futur. Un dels seus primers projectes és reavivar els premis de final de temporada.

Guyvandamme es va unir a l'equip com analista i mànager de projecte per a generar un pla que posara en moviment les coses. Analitzarà possibles canvis i millores.

Ned és el conseller i té la decisió final respecte a tots els canvis.

Va haver-hi unanimitat a l'hora de mostrar alguns resultats del treball realitzat a la comunitat de Maxithlon, per a que, encara que els canvis no siguen molt grans, es confirmara que hi ha més coses apart de paraules al desenvolupament del joc. S'ha realitzat un desenvolupament fet per Apolo i un testeig previ que ha donat com a resultat una depuració major de les novetat, i es va entregar la nova plantilla per a traduïr a tots els traductors del joc, per a que estiga preparada per al llançament.

Sabem que vau tenir curiositat per saber què inclouria aquest llançament, però creiem que és millor publicar-ho tot simultàniament que activem la nova versió.

Gràcies per la vostra paciència, i saluts cordials.

Ned, Apolo, Ivanovik i Guyvandamme