Pasen updates

(07:00 09-04-2017)
Veel van jullie zullen benieuwd zijn wat er precies gebeurd is met het nieuwe ontwikkelingsteam van Maxithlon. Het nieuwe ontwikkelings project is in volle gang, ondanks een aantal moeilijkheden onderweg, inclusief moeilijkheden met een persoonlijke reden. Na een lange tijd van stilte kan de Maxithlon Staff nu met plezier aankondigen dat we aan het werken zijn aan nieuwe ontwikkelingen. Van verschillende federaties hebben we een lange lijst suggesties samengesteld voor nieuwe onderdelen in het spel en aanpassingen aan huidge onderdelen. Een aantal van deze verzoeken worden nu onderzocht door het ontwikkelings team. We kunnen jullie garanderen dat er naar alle suggesties gekeken wordt en de gevolgen die dit zal hebben op jullie spelplezier en de economie worden geëvalueerd.

Jammer genoeg kosten veel van de goede ideeën veel tijd om te analyzeren, ontwikkelen en testen. Daarom is er besloten om een eerste update in het spel door te voeren sinds een lange tijd met een aantal kleine veranderingen, om aan te tonen dat de ontwikkelaars van het spel bezig zijn met het doorvoeren van veranderingen. We begrijpen dat sommige mensen grotere veranderingen zullen verwachten, maar we hopen dat jullie begrijpen dat we geen risico willen nemen om het huidige spel negatief te beinvloeden. Jullie zullen het er zeker mee eens zijn dat het zeer belangrijk is om het systeem stabiel te houden en te behouden van bugs (Maxithlon is bijna 100% bug-vrij geweest voor de laatste jaren. Dit klinkt minder normaal dan het is!).

Om een positief signaal af te geven zijn we van plan om een Pasen versie te implementeren aan het begin van seizoen 59. Zoals gezegd, zal deze versie slechts een paar kleine veranderingen doorvoeren. Echter, we hopen dat jullie dit zullen zien als een begin van veel goeds in de toekomst. Zodra we een beter overzicht hebben van de komende ontwikkelingen, zullen we forum topics openen in de officiële federaties en hopen we dat jullie mee zullen discussiëren over mogelijke nieuwe ontwikkelingen!