Νέα Πασχαλινή Εκδοση

(07:00 09-04-2017)
Πολλοί από εσάς σίγουρα σκέφτεστε τι συνέβη με τη νέα ομάδα ανάπτυξης του maxithlon. Στην πραγματικότητα το έργο ανάπτυξης είναι ζωντανό, ακόμα και αν έχει υποστεί μια επιβράδυνση, που οφείλεται σε διάφορους λόγους, ορισμένους προσωπικού χαρακτήρα.

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα σιωπής το προσωπικό Maxithlon είναι πλέον στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι δουλεύει για μια νέα ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Από διάφορες ομοσπονδίες έχουμε συγκεντρώσει μια μακρά λίστα με προτάσεις για νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις. Πολλά από τα αιτήματα είναι υπό έρευνα και η ομάδα ανάπτυξης συζητά πώς θα κάνει πράξη αυτές τις ιδέες. Να είστε βέβαιοι ότι όλες οι ιδέες εξετάζονται προσεκτικά και αξιολογούνται οι επιπτώσεις τους στην εμπειρία του παιχνιδιού.

Δυστυχώς, πολλές από τις ενδιαφέρουσες ιδέες απαιτούν χρόνο για την ανάλυση, την ανάπτυξη και τις αναγκαίες δοκιμές. Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε να γίνει μια πρώτη έκδοση, μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, η οποία θα περιλαμβάνει μερικές μικρές αλλαγές, μόνο και μόνο για να δείξει ότι η ανάπτυξη έχει ξεκινήσει. Αν και συνειδητοποιούμε ότι πολλοί θα περίμεναν πολύ μεγαλύτερες αλλαγές, ελπίζουμε ότι καταλαβαίνετε ότι δεν πρέπει να ρισκάρουμε οποιαδήποτε ζημιά στο σύστημα. Θα συμφωνείτε άλλωστε ότι έχουμε ένα σταθερό και χωρίς σφάλματα σύστημα (το maxithlon είναι περίπου 100% διαθέσιμο τα τελευταία χρόνια).

Για να δώσουμε ένα θετικό σημάδι σκοπεύουμε να κυκλοφορήσει μια νέα Πασχαλινή έκδοση κατά την έναρξη της νέας σεζόν (59). Θα περιλαμβάνει μόνο μερικές μικρές αλλαγές, αλλά ελπίζουμε ότι αυτό θα είναι να νέο ξεκίνημα για την ανάπτυξη Maxithlon. Μόλις έχουμε μια σαφέστερη εικόνα για τις επόμενες κινήσεις, θα ανοίξουν θέματα προς συζήτηση στις επίσημες ομοσπονδίες και όλοι θα μπορούν να παρακολουθούν και να συζητούν τα επόμενα βήματα.