Noves implementacions a Pasqua

(07:00 09-04-2017)
Molts de vosaltres segurament estareu pensant que va passar amb el nou equip de desnvolupament. Actualment el projecte està viu i bé, encara que el desenvolupament ha sofrit una desaceleració per diferents motius, alguns amb caràcter personal. Després d'algun temps de silenci l'Staff de Maxithlon està feliç d'anunciar que estem treballant en noves implementacions. Des de les diferents federacions hem recollit una llarga llista de sugerències per noves actualitzacions i millores als moduls existents. Algunes de les peticions estan sent supervisades pel personal de desenvolupament i estan discutint com resoldre la llista de dessitjos. Les idees estan sent evaluades cuidadosament en relació a la millora de l'experiència amb el joc i la economia del mateix.

Desafortunadament moltes de les idees interessants estan gastant temps per analitzar, especificar, desenvolupar i comprovar. A més, es va decidir fer una primera implementació des de fa ja un temps el qual inclou unes quantes millores de menor nivell tan sòls per a mostrar-vos que esta havent desenvolupament del joc. Mentres ens adonem de que algunes persones esperen millores molt més grans, esperem que entenereu que no volem possar en perill el joc i trencar el sistema. Tots estareu d'acord que tindre un sistema estable i lliure de defectes (Maxithlon va ser quasi 100% en linia als anys passats, el qual podria sonar més obvi del que actualment és!)

Per donar-vos una senyal positiva planejem llançar una versió de Pasqua al començament de la nova temporada 59. Tan sòls inclourà uns pocs canvis però esperem que voreu aquest com un nou punt de partida al desenvolumapent de Maxithlon. Quan ja tinguem una visió més clara de qué està sent desenvolupat de nou, obrirem fils a les federacions oficials i esperem que estareu dispossats a donar noves idees potencials per al futur.