Interview met Guzzeta van De Tapes

(10:00 26-03-2017)
Vandaag beantwoordt Guzzeta, de manager van De Tapes enkele vragen. Hij won 6 Spaanse competities op een rij. Is hij in staat om zijn 7de op rij te winnen dit seizoen?
Met dank aan Chezmo voor het maken van het interview.

Chezmo: Wie is Guzzeta?
Guzzeta: Guzzeta is een speler die zeven jaar geleden zijn Maxithlon avontuur startte en hij is er trots op om te kunnen getuigen van de gouden tijden van het spel.

Hoe ben je begonnen met maxithlon?
Ik hou van strategische spellen, vooral die waar planning op lange termijn de sleutel tot succes is. Op een gegeven moment was ik op zoek naar online sport games en ontdekte dat maxithlon perfect paste in deze categorie.

Hoeveel is het spel veranderd sinds je begon te spelen?
Het is heel wat veranderd. Economie, wedstrijden, trainingen, enzovoort, zijn nu heel anders, ik zou zeggen dat het vandaag de dag veel moeilijker is om te overleven (economisch gezien) dan jaren geleden.

Wat is je favoriete element in het spel?
Zoals ik al eerder zei: op lange termijn planning is het meest aantrekkelijke aspect van het spel. Er is geen unieke manier om te spelen en de uitdaging (en het leuke) is om er achter te komen wat is de meest slimme manier om verder te gaan om je doelen te bereiken.

Wat is je grootste uitdaging met spel?
Misschien het winnen van de Champions Cup, maar om eerlijk te zijn is het tot nu toe nooit een echt doel geweest. We zullen zien in de toekomst.

Heeft u nog tips voor nieuwe spelers?
Dit is een lange-termijnspel. Geduld, standvastigheid en een goede planning (en kennis van het spel) zijn de belangrijkste elementen om te slagen. Vergeet niet dat dit spel op een economie gebaseerd is en het duurt enige tijd om een ​​stevige structuur die het mogelijk maakt om vooruitgang te boeken op te bouwen.

Tot slot, als er één aspect van het spel dat je zou verbeteren, wat is dat?
Nieuwe technologieën integreren in het spel, economie vernieuwen en aanvullen met nieuwe elementen en meer dynamiek in termen van sportieve evenementen.