De Tapes:in Guezzetan haastattelu

(10:00 26-03-2017)
Hei kaikille! Tänään meillä on vieraana Guzzeta, joukkueen De Tapes johtaja, joka on voittanut 6 kertaa Espanjan liigan peräkkäin, hän voi voittaa hänen 7. peräkkäisen tällä kaudella?
Kiitokset Chezmo:lle siitä, että haastattelu on mahdollista.

Chezmo: kuka on Guzzeta?
Guzzeta: Guzzeta on pelaaja, joka aloitti maxithlon seikkailun seitsemän vuotta sitten ja on ylpeä todistamaan pelin kulta-aikaa.

C: Miten aloitit pelaamisen maxithlonissa?
G: Rakastan Strategiapelejä, erityisesti jos avain menestykseen on pitkän aikavälin suunnittelulla. Jossain vaiheessa olin etsimässä online urheilupelejä ja havaitsin, että maxithlon sopii täydellisesti tähän luokkaan.

C: Miten paljon peli on muuttunut, siitä kun olet aloittanut pelaamaan?
G: Se on muuttunut paljon. Talous-, neuvottelu- ja koulutustilaisuuksilla jne. aivan erilainen nyt, sanoisin, että nykyisin on paljon vaikeampaa selviytyä (taloudellisesti) kuin vuosi sitten.


C: Mikä on sinun suosikki peli?
G: Kuten sanoin aiemmin pitkän aikavälin suunnittelu on houkuttelevin osa peliä. Ei ole yksi tapa pelata ja haaste (ja hauska) selvittää, mikä on kaikkein fiksuin tapa edetä, jotta saavutat tavoitteesi.

C: Mikä on suurin haaste pelissä?
G: Ehkä voittaa Mestarien cup, mutta ollakseni rehellinen, ei ole koskaan ollut, toistaiseksi, todellinen tavoite. Katsotaanpa tulevaisuudessa.

C: Sinulla on vinkkejä uusille pelaajille?
G: Tämä on pitkän aikavälin peli. Kärsivällisyys, pysyvyys ja hyvä suunnittelu (ja tuntemus) ovat avaintekijöitä menestyä. Älä unohda, että tämä on tietotalouden peli ja kestää jonkin aikaa rakentaa vankka rakenne, jonka avulla voidaan edistyä.

C: Lopuksi, jos olisi yksi osa peliä, jonka voisit parantaa, mikä se olisi?
G: Uudet teknologiat täytyy integroida peliin, talouden uusiminen uusilla varusteilla ja enemmän dynaamisuutta urheilu tapahtumiin.