Interview af Guzetta fra De Tapes

(10:00 26-03-2017)
Hej allesammen! I dag har vi en gæst, Guzzeta, lederen af ​​De Tapes, der har vundet 6 spanske ligaer i træk. Vil han være i stand til at vinde sin 7. i træk i denne sæson?
Tak til Chezmo for at gøre interviewet muligt.

Chezmo: Hvem er Guzzeta?
Guzzeta: Guzzeta er en spiller, der startede sit Maxithlon eventyr for syv år siden, og er stolt over at have været vidne til den gyldne æra i spillet.

C: Hvordan begyndte du at spille Maxithlon?
G: Jeg elsker strategispil, primært dem, hvor langsigtet planlægning er nøglen til succes. På et tidspunkt var jeg på udkig efter et online sports spil og opdagede, at Maxithlon passer perfekt i den kategori.

C: Hvor meget har spillet ændret sig, siden du begyndte at spille?
G: Det har ændret sig en hel del. Økonomi, stævner, træning osv er helt anderledes nu, jeg synes, at det i dag er meget sværere at overleve (økonomisk set) end for år siden.

C: Hvad er din yndlings ting ved spillet?
G: Som jeg sagde tidligere er langsigtet planlægning det mest attraktive aspekt af spillet. Der er ikke en nem måde at spille på og udfordringen (og det sjove ved spillet) er at regne ud, hvad den mest smarte måde er at gå frem på for at nå dine mål.

C: Hvad er din største udfordring ved spillet?
G: Måske at vinde Champions Cup, men for at være ærlig har det aldrig, indtil nu, været et mål for mig. Lad os se i fremtiden.

C: Har du nogle tips til nye spillere?
G: Dette er et langsigtet spil. Tålmodighed, stabilitet og god planlægning (og viden om spillet) er de centrale elementer til at lykkes. Glem ikke, at dette er et økonomibaseret spil, og det tager noget tid at opbygge en solid struktur, der giver dig mulighed for at gøre fremskridt.

C: Endelig, hvis der er et aspekt ved spillet, du vil forbedre, hvad er det så?
G: Ny teknologi skal integreres i spillet, økonomi bygges om med nye elementer og mere dynamik i form af sportslige stævner.