Entrevista amb Guzzeta de De Tapes

(10:00 26-03-2017)
Hola a tothom! Avui tenim un invitat, Guzzeta, el mànager de De Tapes, qui ha guanyat 6 Lligues d'Or Espanyoles consecutives, serà capaç de guanyar el seu sèptim campionat aquesta temporada?

Gràcies a Chezmo per fer possible aquesta entrevista.

Chezmo: Qui es Guzzeta?
Guzzeta: Guzzeta és un jugador qui va començar la seva adventura a Maxithlon fa ja set anys i està orgullós per haver pogut presenciar l'època dorada al joc.

C: Com vas començar jugant a Maxithlon?
G: M'encanten els jocs d'estratègia, principalment aquells on s'obtè l'éxit planejant tot amb molt de temps d'antelació. Estava mirant per jocs esportius online i aquest va ser el que millor em va encaixar.

C: Quant ha canviat el joc des que vas començar a jugar?
G: Ha canviat molt. Economia, mitings, entrenament, etc, són molt diferents ara, diria que avui dia es molt més dificil sobreviure (economicament parlant) que anys passats.

C: Quina cosa és la favorita del joc per a tu?
G: Com he dit abans, els jocs on has de planejar amb molt de temps d'antelació per a poder conseguir els objectius marcats al principi.

C: Quin és el major desafiament amb el joc?
G: Tal volta guanyar la Copa de Campions però per ser honests mai ha sigut un objectiu real cent per cent. Ja vorem al futur que passarà.

C: Téns algunes recomanacions per als nous jugadors?
G: Aquest és un joc de llarg recorregut. Paciència, constància i plantejament adequat (i coneixements del joc) són les claus elementals per a tindre éxit. No olvidar mai que aquest joc està basat principalment a l'economia i es tarda temps a construir una estructura sólida que et permita fer progressos reals.

C: Finalment, si hi ha algun aspecte sobre el joc que milloraries, qué seria?
G: Noves tecnologies han de ser integrades al joc, economia redissenyada amb nous elements i més dinamisme en termes d'events esportius.