Interview med ejeren af Apex Athletics

(15:00 16-08-2015)
Hej allesammen. Vi har noget interessant til dig - et interview med Apex0, der ejer Apex Athletics. Apex Athletics er mest kendt for de 6 Golden League-titler, så vores gæst er en person med en stor Maxithlon erfaring. Det er det første Maxithlon interview udgivet i Nyheder, og vi tror, ​​du vil kunne lide det.

Frozy: Så mit første spørgsmål om dig selv. Hvem er du, Hr Apex0?
Apex0: Jeg er en 39 år gammel mand. Jeg arbejder i øjeblikket på et projekt på mit universitet, skriver matematiske bøger til uddannelse på gymnasieniveau, og jeg var tidligere semi-professionel pokerspiller. Jeg bor i Turku, Finland.

F: Hvordan begyndte du med Maxithlon?
A: En fyr på et svensk poker forum inviterede folk til at deltage i spillet.

F: Hvornår skete det? Kan du huske den sæson?
A: Sæson 20 var min første.

F: Hvad var anderledes i denne periode? Jeg kender ikke detaljerne i den "gamle" Maxithlon.
A: Ja, den største forskel var, at hvert land havde deres egen liga, men jeg kan lide det nuværende system bedre, fordi den internationale liga er langt mere konkurrencedygtig.
Jeg husker også, at man kunne tjene masser af penge fra de uofficielle stævner, men jeg fik aldrig at draget fordel af det, fordi mit stadion var så lille dengang. Du kunne få op til 25000 tilskuere, hvis nok atleter deltog i mødet. Det må have haft stor indflydelse på, hvordan de større klubber blev kørt.

F: Det er interessant.
A: Og selvfølgelig var trænerne kun mono-faglært. Det kunne jeg bedre lide. Jeg havde regnet ud næsten præcis, hvordan jeg skulle bruge mine trænere, for at få gode multi-dygtige atleter. Jeg havde regnet ud, hvornår præcis jeg skulle skifte en atlet fra en træner til en anden, og hvornår jeg skulle ansætte en ny træner med en anden færdighed. Optimering af din træning var svært før, men nu kan du have trænere til alt, hvad du har brug for på samme tid. Alle kan gøre det.

F: Kunne du lide spillet lige fra starten?
A: For det meste, ja. Men jeg fandt tanken om en atletik liga lidt unaturligt. Og jeg var meget irriteret over de urealistiske resultater. En højdespringer der hopper 47 cm lyder ikke godt i mine øren. Og hvis jeg ikke havde regnet ud, hvorfor mine atleter blev skadet hele tiden, ville jeg nok have stoppet.

F: Jeg tror, ​​det er de flestes opfattelse af spillet i starten af ​​vores karriere :)
Lad os tale om din karriere. Hvilken langsigtet strategi har du brugt for at nå det niveau du har nu?
A: Til at begynde med havde jeg ikke så meget strategi. Jeg prøvede bare at identificere mine svageste atleter og erstatte dem med bedre. Det gav mig en flok temmelig jævnt matchede atleter, men ingen virkeligt gode. På et tidspunkt havde jeg vundet flere klub mesterskaber end individuelle mesterskaber. Så indså jeg, at hvis jeg ønskede at nå toppen, skulle mine atleter nå deres højdepunkt på nogenlunde samme tid, så jeg har stort set genopbygget mit hold fra bunden. Før du forsøger at opbygge et stort hold, skal du sørge for, at du har de økonomiske ressourcer, eller med andre ord: bygge dit stadion op først. Det giver dig en stabil forsyning af penge fra liga stævner hver sæson.

F: Og hvor mange sæsoner tog det at samle de nødvendige ressourcer?
A: Jeg tror, ​​det tog mig omkring 10 eller 12 sæsoner, inden jeg havde stadion størrelsen og de penge jeg havde brug for til en alvorlig udfordring. Og så tog det et par sæsoner til at bygge holdet. Selvfølgelig kunne jeg have gjort det lidt hurtigere med en bedre strategi. Den hurtigste vej til toppen er nok i første omgang at bruge næsten alle dine penge på stadion (sæder i særdeleshed), men det er selvfølgelig lidt kedeligt.
Jeg byggede mit stadion gradvist, og efter 14 sæsoner, havde jeg nået 30000 sæder, som jeg mener er nok, medmindre du ønsker at være vært for internationale mesterskaber. Jeg kunne have nået dette mål meget hurtigere, hvis jeg ikke også havde udvidet gymnastiksalen til maksimal størrelse på samme tid. Jeg har også tilføjet 3000 siddepladser senere, men jeg har aldrig haft mere end 30000 tilskuere. Jeg tror, ​​jeg byggede mit stadion i seks eller syv trin.

F: Hvilken del af spillet giver dig den største glæde?
A: At vinde den internationale liga, olympiske guldmedaljer og den seneste verdensrekord af en af ​​mine atleter, er sandsynligvis de resultater, jeg værdsætter mest. Også tidligere, da jeg vandt det finske klub mesterskab og National Liga var jeg glad, men disse resultater føles mindre vigtige nu.

F: Hvad motiverer dig til at spille Maxithlon, selvom det ikke er opdateret i lang tid?
A: Jeg kan stadig forsøge at opbygge et endnu bedre hold, og måske kunne jeg vinde Champions Cup. Og så kunne mine atleter måske slå nogle rekorder. Jeg forsøger stadig at forbedre mit spil.
Og det ville være synd at opgive min klub efter alt det arbejde, jeg har lavet.

F: Det lyder fedt. Tak for interviewet. Og jeg ønsker dig held og lykke med disse mål :)
A: Velbekomme :)